Joc mecanic, din glezne

Dacă spui o glumă bună o dată, se râde. A doua oară dacă încerci același tip de glumă, pot să râdă cei care n-au auzit-o pe prima. A treia oară nu mai râde nimeni, poate smulgi doar niste zâmbete indulgente.
Mă gândesc că la mine acum e a doua oară. Ca să pară ceva cât de cât nou, am făcut si un print screen 😉 !untitled
E vorba, da, despre un lucru la care ne-am oprit si ieri: cum se ajunge pe acest blog? Răspunsul, prieteni, e risipire de iluzii: din întâmplare… Adică, în afară de voi, care sunteti deja prietenii mei întru PA-uri, mirări si poezie (avem si poze!), mai vin si ocazionalii care întreabă pe google, de exemplu, „cum imi fac o sala de jocuri mecanice”. Ei bine, la această căutare, al doilea răspuns e pe acest blog! Si asta fiindcă, într-un PA, pomenesc ceva despre jocuri mecanice.

Dar mai e un lucru care mi se pare foarte interesant, pornind de la această bizară întâmplare: cineva vrea să-si facă o sală de jocuri mecanice! O afacrere bună, oare, în timp de criză?

UPDATE. Uf, mi-e greu să mă abtin, n-o fac pentru că am mai descoperit una tare: a ajuns aici cineva care voia „imagini cu asezarea părului” :)). Si a ajuns la… Melk!

5 comentarii to “Joc mecanic, din glezne”

 1. Nu cred, majoritatea clientilor erau copii, prin anii 90 nu erau atatea calculatoare, mergeau la sala, acum se joaca acasa.
  Daca spui ca s-a intrat pe blog din cauza sau datorita jocurilor mecanice (macar de erau olimpice!!!)poti face un sondaj postand aceiasi intrebare dar mi-e teama ca descopera blogul cine nu trebuie si ar fi pacat sa se strice atmosfera aici.
  Raspunsul meu e nu, nu cred ca mai e o afacere buna. In schimb sunt la orice pas salile de pariuri nu stiu ce pariaza acolo – aceasta curiozitate nu am avut-o, dar am vazut ca e plin de ele.

  Apreciază

 2. corectii:
  *Majoritatea era nu erau
  *aceeasi nu aceiasi!
  Si altele poate pe care nu le observ asa pe repede cred ca am obosit putin
  Daca tot am revenit sa corectez greseli…sa spun ce era de fapt important, lasam jocurile.
  Am auzit si eu ca sunt unii priceputi in promovarea saiturilor prin anumite cuvinte cheie dar nu cred ca e cazul. Pune pe google PA-uri si apare primul blogul tau, eu asa te caut de multe ori inainte puneam Calin Hera si aparea blogul wordpress intre primele acum apare dupa cateva pagini si ca sa nu mai caut pun direct PA, ti-am spus, asa apare primul.

  Apreciază

 3. iar am venit…am pus pe google „jocuri mecanice” si abia pe pagina 9 te-am gasit…ha-ha-ha…incepe sa-mi placa! Nu te opri, o sa rad si a 4 a oara si mereu, chiar e distractiv…cand ma gandesc la echilibristica, he, he, stim noi de ce, sau stiu numai eu?

  Apreciază

 4. Si „mirari” cheama saitul tau rapid…vreu sa zic cautare pe google dupa cuvantul „mirari”, apare pe prima pagina cam al patrulea daca tin bine minte.
  Intr-o zi am incercat sa mai gasesc cuvinte cheie, nu am gasit, tu ai mai gasit?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: