Contact

Una dintre cele mai răspândite fotografii "cu mine" (a însoţit mai mult de jumătate din editorialele din Evenimentul zilei). Foto: Zoltan Lorencz

Una dintre cele mai răspândite fotografii „cu mine” (a însoţit mai mult de jumătate din editorialele din Evenimentul zilei). Foto: Zoltan Lorencz

Puteţi să-mi scrieţi pe adresa ticorosu@yahoo.com

Vă invit să citiţi şi celălalt blog al meu, Naiv prin România, cel în care îmi dau cu părerea despre ceea ce se întâmplă în România.

14 Responses to “Contact”

 1. şi io-s naivă rău. cred, sper, râd ca proasta. mă înfurii. ce să-i faci, unii-s slabi de înger. ce vreau eu să spun este că nu eşti singuru’ naiv.

  Apreciază

 2. @anania:Sper să facem ceva cu naivitatea asta a noastră.

  Apreciază

 3. Domnule Calin Hera,

  am reusit sa rezolv singur tot ceea ce tinea de organizarea unui concert de binefacere in favoarea unei fundatii deosebite:
  http://jumatati.blogspot.com/2010/11/am-reusit.html
  Va rog si pe dumneavoastra sa ma ajutati sa adun cat mai multi bani pentru niste copii carora acesti oameni le mai acorda o sansa:
  http://www.alphatransilvana.ro/home.html
  Am trimis peste doua mii de mailuri ca sa reusesc sa rezolv ceea ce tinea de organizare. Acum, incerc sa-i fac (macar) mai cunoscuti.
  Va multumesc!

  Apreciază

 4. Multumesc! Sper sa vina o zi in care sa pot sa intorc gestul. Va multumesc in numele copiilor aflati in grija Fundatiei Alpha Transilvana (http://www.alphatransilvana.ro/home.html).

  Apreciază

 5. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

  Apreciază

 6. Sarbatori fericite, cu sanatate si bucurii, cu masa înconjurata de cei dragi si încarcata cu bunatati!
  Sa o tineti in voie buna pana la revelion si sa pasiti în noul an cu încredere si bucurie!
  Fie ca Anul 2014 sa fie mai bun si mai bogat în realizari! LA MULTI ANI!

  Apreciază

 7. Buna dimineata! Imi pare rau ca nu pot sa stau acasa sa ma delectez cu ce am descoperit adineauri. Ne-am mai intalnit acum vreo cativa ani, dar n-am fost statornica si rau am facut. Mi-ai adus zambetul pe fata, ceea ce e un lucru formidabil, astazi 3 august 2014. O zi minunata !! Viorica Petrica

  Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: