Mona adună desene pentru Mirela

Midsummer night. Desen de Roxana Soare (donat pentru a-i face o bucurie Mirelei)

Mona a cunoscut-o pe Mirela (într-o împrejurare aparte). Apoi a decis că trebuie să se implice. Mona a cunoscut-o pe Roxana (într-o împrejurare mai fericită). Fireşte că Roxana a decis să se implice şi ea. Restul e despre blogosferă şi lucrurile minunate care se pot întâmpla aici. Despre gesturi mărunte, care arată că există suflet şi dincolo de tastatură.

Găsiţi detalii despre povestea Mirelei şi ideea Monei aici. Găsiţi desenele Roxanei aici (cei care nu o ştiu încă pe Roxana – dar cititorii acestui blog o ştiu bine – vor petrece mult timp plăcut răsfoind blogul Roxanei). Dacă ideea vă place, popularizaţi-o. Dacă vă plac desenele şi vreţi să faceţi un cadou, acţionaţi în consecinţă (observ că, deocamdată, nu e niciun desen disponibil, dar vor mai fi).

12 Responses to “Mona adună desene pentru Mirela”

 1. Mulţumesc, Călin! 🙂
  În fiecare dimineaţă, până pe 23 septembrie, voi pune pe blog-ul meu câte un nou tablou, parte a campaniei „Desene pentru Mirela”.
  Ne vedem, toat[ gaşca, pe 23 septembrie, la o oră şi un loc pe care le voi anunţa un pic mai încolo, aşa că nu-ţi face program! 🙂
  Să trăieşti!

  Apreciază

 2. Situatii similare intalnim si in „Cazuri de extrema urgenta” rezolvate de Formula AS!? In conditiile in care, nu se actioneaza la nivelul cauzei care a generat efectul( boala, saracia, handicapul,accidentul…) ma intreb , cui foloseste ajutorul acordat? Cate „cruci”(karma) a luat doamna Sanziana Pop pe spate, cum o sa le poata duce si, intr-un final, care va fi pretul platit?

  PS Unde „a gresit” Mirela ? Sau , mai degraba, mama ei !? Sau., cine stie,…o fi „orbul din nastere” reinventat, pentru a se vindeca,spontan !?

  Apreciază

 3. @Dorina, si cum sa actionam asupra cauzei in situatia unui accident? Se mai poate repara ceva?

  Apreciază

  • presupun că e vorba de şofat responsabil, reducerea vitezei până la evitarea oricărui pericol şamd
   de cele mai multe ori, însă, nu o păţesc ăia care conduc aiurea

   Apreciază

 4. Salut!Vreau sa te rog daca doresti sa modifici adresa url a blogului “worsakeend” cu http://vulpesdicit.blogspot.com/,deoarece mi-am mutat “casa” merci!

  Apreciază

 5. Suntem mărunte iniţiative într-o societate care ar trebui să aibă programe de asistenţă socială, la nivel macro. Şi cum nu avem aşa ceva, trebuie să încercăm şi să ne ajutăm. E trist… 😦

  Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: