Graffiti pe Arthur Verona

Peretele de la intersecţia străzilor Arthur Verona cu Dionisie Lupu, acum rebranduit (detaliu 5). Foto: Calin Hera (aug 2011)

Mi-ar plăcea să-i cunosc pe cei care desenează, din când în când, faţada aflată la intersecţia străzilor Dionisie Lupu şi Arthur Verona din Bucureşti. Nu-mi dau seama dacă sunt chiar talentaţi, dar pot spune că-mi face plăcere să le văd creaţiile; am ajuns să ţin morţiş să trec, din când în când, pe acolo (găsiţi aici şi aici graffiti din diferite perioade; zidurile sunt aceleaşi). Îmi place culoarea, viaţa de pe pereţi. Iar dacă n-aţi avut sau n-aveţi drum pe acolo zilele astea, iată mai jos câteva fotografii.

Această prezentare necesită JavaScript.

7 Responses to “Graffiti pe Arthur Verona”

  1. Superbe!
    Trebuie prinsi si pusi sa raspunda pentru faptele lor!

    Apreciază

  2. Chiar faine! Si mie imi place mult genul asta de graffiti, care are o poveste. Din pacate multi aleg doar sa scrie chestii prea putin inteligibile si care nu fac decat sa atate lumea impotriva lor. Mereu am zis ca ar trebui sa fie spatii special „daruite” celor mai talentati dintre ei pentru a mai colora putin orasul si de ce nu, de a darui povesti, de a descreti putin fruntile celor prea cuprinsi de stress sau de gri-ul ce ne inconjoara…

    Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: