Terorista revine (însă foarte putin)

Blogul teroristei. Printscreen

Blogul teroristei. Printscreen

Ultimele însemnări ale lui Mateiu Caragiale, de Ion Iovan, e o carte formidabilă. E o combinaţie incredibilă de ficţiune, biografie, jurnal, istorie literară, roman de mistere. Cred că e fixarea definitivă a personajului Mateiu în literatura română. Nimeni n-o să-l mai schimbe de-acum încolo, cel puţin nu în punctele esenţiale. E mare, mare lucru.”

Recunoasteti stilul?

Chiar mă întrebam zilele trecute, răsfoind blogul teroristei, ce-o mai face. Mihnea Mărută a făcut mai multe decât mine: un excelent interviu cu luciat!

Recomand!

3 comentarii to “Terorista revine (însă foarte putin)”

  1. Da, luciat concura fara sa vrea alte site-uri de recenzii insa parerea mea este ca a cedat nervos din cauza unor mitocani si nu din cauza concurentei literare de gen.
    Si eu sper sa revina cu un nume de blog mai inspirat decat cel avut pana acum. Nu de alta dar am auzit intr-o emisiune televizata ca blogul ei era pus sub observatie de catre serviciile abilitate datorita cuvantului „terorist”- cuvant care face obiectul urmaririi atente a celor care il folosesc…Nasol, stiu 😛 Pentru ea era o metofora dar pentru „ei” era mai mult, obligati fiind de nerodul cuvant.

    Apreciază

  2. @gabi: Înţeleg că n-o să prea revină. Dacă aş fi editor, aş publica o carte cu recenziile ei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: