Rochia doamnei expert PR

Atunci când vine vorba de rochii, doamna expert PR se simte în largul ei. Nu pentru că ar fi vreo expertă în rochii de seară sau rochii de club; e expertă într-un domeniu special: știe ce îi place ei însăși! Doamna expert PR a ajuns la un asemenea rafinament încât altceva nici nu mai contează, nici măcar detalii precum îi stă sau nu îi stă bine, e sau nu la modă etc. Pentru ea, cel mai important e să se simtă bine în rochia ei. Așa că domnul Inginer, care o iubește sincer, se bucură atunci când o aude „vino să vezi cea mai frumoasă rochie de seară pe care am găsit-o!”.

Rochia doamnei expert PR, de la depochic.ro

Rochia doamnei expert PR, de la depochic.ro

Pe vremea când se numea că sunt un cuplu proaspăt, domnul Inginer mai comenta că vreo rochie de club sau vreo rochie de seară este mai așa sau pe dincolo, că poate iubitei lui i s-ar potrivi altceva, să mai vadă, să mai caute, „dar oricum tu oricum te-ai îmbrăca sau te-ai dezbrăca ești cea mai frumoasă femeie din lume” etc. Acum, după ce s-au obișnuit unul cu celălalt, domnul Inginer știe că iubita lui, dacă îi cere părerea, o face numai așa, de formă, că ea, doamna expert PR, știe foarte bine ce vrea și, mai ales, că are dreptate. O rochie poate să arate jalnic pe umeraș sau pe vreun manechin, dar dacă doamna expert PR o vrea, atunci e sigur că își vor da strălucire și bun gust una celeilalte: rochia doamnei expert PR și doamna expert PR rochiei.

Ieri, când l-a strigat din camera cealaltă, iubita domnului Inginer tocmai găsise o rochie de club Depochic și, din câte și-a dat seama domnul Inginer, se hotărâse deja s-o comande, dacă nu dăduse deja click în timp ce îl chema.

Domnul Inginer a intrat în cameră și s-a oprit un pic s-o privească. Era atât de frumoasă, îmbrăcată doar într-un prosop albastru, cu părul strâns într-un turban din care picurau stropi, ca o ploicică de primăvară. Îi venea s-o ia în brațe și să soarbă din ea, ceea ce ar fi făcut negrești dacă n-ar fi văzut privirea aceea concentrat-încântat-întrebătoare. Așa că s-a apropiat pe tăcute.

Rochia este de lungime medie, nu are mâneci, este mulată pe corp și are o țesătură elastică pentru a te simți confortabil. Rochia are în talie o curea metalică inclusă. Volanele din talie ascund micile imperfecțiuni ale corpului, făcând purtătoarea rochiei să arate wow. Ideală atât la serviciu cât și la o ieșire cu fetele sau la un cocktail”, a citit domnul Inginer descrierea rochiei.

Care imperfecțiuni?, s-a revoltat el în gând, că doar iubta lui arată wow! oricum! Dar rochia i-a plăcut, deja și-o imagina pe doamna expert PR la cursurile de actorie organizate în București de clienții ei preferați. O vedea în închipuire plutind în sala incredibil de generoasă din pod. Domnul Inginer e mândru că are așa o iubită, iar acum e de-a dreptul fericit. Parcă citindu-i gândurile, doamna expert PR se ridică deodată și…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: