Pe tine cine ai vrea să te muşte?

Actriţa Ada Condeescu, pe coperta lucrării Incursiune în estetica dentară - coordonator Florin Lăzărescu. Foto cu telefonul: Călin Hera

Actriţa Ada Condeescu, pe coperta lucrării Incursiune în estetica dentară – coordonator Florin Lăzărescu. Foto cu telefonul: Călin Hera

Noapte fierbinte. Pasiune. Cei doi se mângâie, se sărută, se muşcă. Se urcă pe pereţi, nu alta. Dinţii ei albi, perfecţi, lasă pe braţul tânărului un tatuaj pe care îl va afişa, mândru, toată vara. Sau: dinţii ei galbeni, rari, se clatină în braţul lui încordat, lasă o dâră lipicioasă de salivă pofticioasă. Ce-alegi? Cercetătorii britanici, şi nu doar ei, cred că majoritatea oamenilor preferă să fie muşcaţi în timpul unei nopţi pasionale de persoane tinere, sănătoase, cu dantură perfectă. Dacă vă gândiţi la vampiri, nu citiţi mai departe. Dacă v-am aţâţat fanteziile, hm, s-au putea să rămâneţi cu primele rânduri. Dacă sunteţi în căutare de informaţii despre aparate dentare invizibile incognito, de exemplu, ei bine, am nişte linkuri interesante pentru dumneavoastră.

Dar ca să nu-i las cu buza umflată pe aceia dintre dumneavoastră cu fanteziile aţâţate, să spun două-trei vorbe despre actriţa Ada Condeescu, pe care o ştiţi din câteva filme (de exemplu, Eu când vreau să fluier, fluier; Loverboy). O femeie tânără şi frumoasă, cu un zâmbet cuceritor şi, desigur, cu o dantură perfectă. Vă imaginaţi scena?

Se spune că există două posibile explicaţii ale unei danturi perfecte: Photoshop sau o clinică dentară cumsecade. La Photoshop se pricep din ce în ce mai mulţi oameni. Pentru clinici / cabinete stomatologice îţi trebuie şi ceva şcoală. V-aş putea recomanda câteva, am avut de a face, am medici stomatologi în familie – dacă e interes, revin într-un articol viitor. Acum pomenesc doar de Clinica Stomatologică Trident, aflată într-un elan de promovare demn de toată stima.

Revenind, nu ştiu cum stau lucrurile în cazul Adei Condeescu (Photoshop sau clinică stomatologică), ştiu doar că ea este imaginea unei lucrări de estetică dentară pe care, întâmplător, o am în bibliotecă. Cartea e scrisă de Florin Lăzărescu și publicată în 2013, se numește Incursiune în estetică dentară și tocmai a apărut o versiune în limba engleză. E despre dinți, despre danturi perfecte, mai accesibile decât vă imaginați (dar nu strică să aveți ceva bani grămadă puși deoparte pentru asta).

Sursa: clinicatrident.ro

Sursa: clinicatrident.ro

Care e legătura? Florin Lăzărescu este editor al cărţii mai sus menţionate, coautor, alături de şase colegi medici la clinica Trident, el însuşi medic al clinicii şi imagine a Blend-a-med.

Altfel, trebuie spus că pentru a ajunge la o dantură perfectă nu e suficient să nu mănânci toată ziua dulciuri şi să te speli pe dinţi de două ori pe zi. Mai trebuie să fii pe fază, să faci controale regulate, iar atunci când ai probleme, să le rezolvi profi. Şi desigur, să ştii că „radiografia dentara este esentiala in tratamentul stomatologic si medicului stomatolog deoarece ajuta la stabilirea unui diagnostic corect si la efectuarea unei lucrari potrivite fiecarei situatii in parte”, după cum frumos e scris pe site-ul clinicii Trident. Citez: „aparate de ultima generatie, sigure, operate de asistenti cu experienta, pret avantajos, informatii esentiale pentru aplicarea unui tratament corect, de durata si de calitate”. Am încheiat citatul. Să-mi spuneţi cum a fost!

Sursa: clinicatrident.ro

Sursa: clinicatrident.ro

În fine, pentru fanii subiectelor din generosul domeniu al sănătăţii, iată un articol despre o clinică nouă.

 

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: