Planul lui Zolty prinde să se concretizeze

Mă bucur să vă spun, prieteni, că planul lui Zolty prinde să se concretizeze. Pe scurt, pentru cei care încă nu au aflat: Zolty, un blogger special, a hotărât să ofere un cărucior electric cuiva care are nevoie. Ca lucrurile să fie duse la bun sfârşit, avea nevoie de un sponsor care să transporte cadoul şi să achiziţioneze acumulatorii necesari căruciorului, astfel încât câştigătorul să se poată aşeza liniştit şi să se plimbe. 

Ca să se afle despre gestul lui şi ca să se găsească un sponsor sau doi, Zolty a apelat la bloggeri. Până acum, au scris în jur de 50 de bloguri despre intenţia lui (inclusiv PA-uri şi mirări).

Aflu de la simpaticii dindărătul Kooperativei 2.0 care a pus la cale proiectul Blogal Initiative că prima parte a campaniei lui Zolty a fost încununată de succes: „Am găsit un sponsor, iar surpriza cea mai plăcută este că tot un blogger din Blogal Initiative a ajutat la asta (este vorba de Eugen, de la pezevenchi.ro, n.mea). Sponsorul este firma la care lucrează el, iar asta ne mai confirmă o dată că suntem o comunitate mare şi frumoasă„, mi-au scris. Să-i mulţumim deci sponsorului, Grup media TVSat, cu sediul în Buzău, cuprinde televiziunea regională TV SudEst, televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom şi publicaţia Scurt pe 2.

Zolty a povestit aici câte ceva despre el, pentru cititorii PA-urilor şi mirărilor noastre de fiecare zi.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: