Acoperişul cel mai cel (voturi proză arhiscurtă)

Votaţi, dragii mei, PA-urile care v-au plăcut cel mai mult dintre cele înscrise în concursul de proză arhiscurtă „Cinci săptămâni în palon„, etapa „Acoperişul” (le găsiţi pe toate aici).

Fiecare votant are dreptul să aleagă 3 (trei) PA-uri. Votarea se încheie luni, 1 noiembrie, la ora 23.00.

32 Responses to “Acoperişul cel mai cel (voturi proză arhiscurtă)”

  1. Am votat ceva pe aici si nu s-a contabilizat. La cit timp se actualizeaza? Vad ca e tot zero la textul unde am votat.

    Apreciază

  2. Votul meu:
    1. Dupa o scurta lectie de engleza ce putea urma decat lectia de ploaie _ firesc _ Dan
    2. Simpla si frumoasa metafora _ Petrei
    3. Ar mai fi Ioan Bistriteanu. Un PA excelent pana la „rascruce”. Finalul cade cumva…
    EX
    Tinerete rebela. Bianca excelent condusa povestea si puteai usor renunta la prisosul cuvintelor…

    Apreciază

  3. Off-topic:
    1. Cred ca e prima data cand comentez pe acest blog – bine v-am gasit, spor si succes!

    2.Regret ca incep comunicarea cu o sugestie, dar eu consider ca in fereastra de votare puteati sa puneti activarea bifarii doar pe casuta rezervata, iar pe titlu sa fi pus link spre articolul de votat (sau lista de linkuri sa fi fost undeva in preajma ferestrei de votare): eu sunt mai nepriceput si nu prea stiu sa caut prin net (am ajuns aici in mod fortuit, urmand un link de la unul dintre participanti), si mi-ar fi fost utila o mai usoara accesare a prozelor in cauza pt a putea citi SI restul textelor.

    Multumesc – si scuze!

    Apreciază

    • @VictorCh: Sugestia e binevenită si sunt gata să fac orice pentru ca vouă, cititorilor mei, să vă fie mai simplu. Trebuie să găsesc însă un echilibru între această nevoie si timpul pe care îl am de folosit pentru asta… 😦
      Oricum, în cazul acesta concret, toate PA-urile se află într-o singură postare, la care dau link. Ceea ce spui ar merge brici daca fiecare PA s-ar afla într-o postare proprie. Cel mai mare impediment pentru atingerea acestui deziderat e acela ca ar trebui să încarc încă 16-20 de texte pentru fiecare etapă, ceea ce, în momentul ăsta, nu pot.

      P.S. Sper să mai comentezi pe aici 😉

      Apreciază

      • In principiu cred ca voi mai reveni (sub rezerva existentei timpului si energiei disponibile – si a dispozitiei psihice necesare) – si nu sunt o fire tacuta.

        Exista vreun impediment pt a conditiona participarea la concurs de postarea PA-ului cu care se participa intr-o postare proprie? (Desi nu vad DE CE ar fi necesar – un link poate fi creat SI spre titlul paginii/rubricii/articolului/etc unde poate fi gasit PA-ul, nu neaparat (chiar daca preferabil) direct spre text.)

        Eu nu sugerasem „importarea” textelor, ci atasare la titlul de votat a unui link spre blogul/pagina pe care poate fi gasita respectiva PA (SAU – undeva pe langa fereastra cu votul – infiintarea unei liste cu respectivele titluri linkuite). Scuze pt exprimarea neclara – de vina e TOT nepriceperea mea: nu cunosc nici termenii specifici, nici posibilitatile reale ale netului.

        Apreciază

        • VictorCh, nu e niciun impediment de acest fel. Ceea ce spuneam e că linkurile cu pricina ar fi unul si acelasi link, către postarea de pe acest blog unde sunt adunate toate PA-urile cu pricina, unul sub altul, link pe care, oricum, îl ofer cititorilor în postarea cu pricina.
          În fine, încerc să fac mai mult decât atât, adică îmi pun în gând asta; nu stiu dacaă voi reusi.

          Apreciază

      • Iertare – bagsama fusesem nitel PREA „zapacit”, incat omisesem existenta acelui link – l-am descoperit abia cautandu-l anume, cu tot dinadinsul, dupa ce citisem replica dumitale (si raspunsesem la ea). EVIDENT ca ASA este corect si suficient – va fi in schimb necesar sa-mi ameliorez EU cunostintele specifice (inclusiv „regulile nescrise” de pe net), precum si atentia si spiritul de observatie (si deci capacitatea de gasire pe net (in cazul de fata – in acest blog) a ceea ce ma intereseaza).
        Multumesc si scuze!

        Apreciază

  4. MIȘTO DEPUTATUL DE PE ACOPERIȘ !

    Apreciază

  5. Impediment
    Acoperisul cerului
    Noua placere a bunicului
    Sunt textele pe care le-am votat.

    Apreciază

  6. Esti sigur ca functioneaza toate cele trei voturi? Pentru ca mie nu mi-a contorizat decat primul vot si am amici care s-au plans de aceeasi problema.

    Apreciază

  7. Călin, am impresia că nu se înregistrează toate voturile. Am prieteni care mi-au spus asta.

    Apreciază

Trackbacks

Lasă un comentariu