Pompierii la stația de metrou Dristor 2

Vedere din București. Pompieri la stația de metrou Dristor 2. Foto: Radu Hera

Vedere din București. Pompieri la stația de metrou Dristor 2. Foto: Radu Hera

Incident în zona stației de metrou Dristor 2. Fum. Miros de cabluri arse. Becuri sparte. Un pic de panică. Pompieri. Mulți pompieri. Și doi reporteri ad-hoc. Care au transmis prin SMS.

Ultimul metrou a plecat normal din stația Obor în jurul orei 18:04. Apoi s-a oprit, între stațiile Piața Muncii și Dristor 2. A stat, în parte în beznă, vreo 15 de minute. Din când în când, se auzeau mesaje prin stație. Treptat, oamenii, la început calmi, au început să se enerveze, apoi să intre încet în panică. „Au făcut atacuri de panică”, a spus un martor ocular. Apoi metroul a plecat spre Dristor, unde apăruseră deja mașinile pompierilor.

La stația Piața Iancului peroanele deveniseră neîncăpătoare. A ars ceva în tunel, umbla un zvon. La un moment dat s-a anunțat că a avut loc un incident și că trenul de la peronul „din stânga” va circula spre Dristor. Oamenii au urcat greu, înghesuit.

„A venit o doamnă spunând că mulți oameni sunt panicați”

Trenul a ajuns cu bine la Dristor 2. „A venit o doamnă spunând că mulți oameni sunt panicați. Dar (către pompieri) nu trebuie să mai cheme mașini, că „a fost stins”. Nu știu ce a fost stins, dar e o veste bună”, a fost SMS-ul scris de scris o fetiță de 11 ani. Același mesaj, că „s-a stins” și nu mai e nevoie de alte mașini, a fost transmis și de un pompier, prin stație. „Situația e sub control, dar mai stăm ca să fim siguri că nu mai e nicio problemă”, a mai zis pompierul.

Tinerii reporteri de ocazie au mai stat până când au plecat mașinile de pompieri. Și au făcut poze. Acum toată lumea poate face fotografii.

Metrorex: Tren care s-a defectat și a fost tractat la depou

Vedere din București. Pompieri la stația de metrou Dristor 2. Foto: Radu Hera

Vedere din București. Pompieri la stația de metrou Dristor 2. Foto: Radu Hera

Potrivit lui Evelyne Croitorulpurtătorul de cuvânt al Metrorex citat de Realitatea.net, de vină pentru incident a fost un tren care s-a defectat și a trebuit să fie tractat până la depou.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: