S-a furat un loc de joacă din București

Vedere din București. O mămică încearcă să afle cine i-a furat locul de joacă și de ce. Foto: Călin Hera

Vedere din București. O mămică încearcă să afle cine i-a furat locul de joacă și de ce. Foto: Călin Hera

A fost o vreme în care locurile de joacă răsăreau ca melcii după ploaie printre blocuri. Cel puțin așa se întâmpla în Sectorul 3. Liciu Negoiță. El era primar când a început această modă. Pentru părinții de copii mici și, desigur, pentru copiii mici, a fost bine.

A fost bine și pentru primar și partidul lui, care au primit voturi multe. Gurile rele spun că a fost bine-bine și pentru firmele care s-au ocupat de aceste locuri de joacă, de la proiectare la construcție și întreținere. Bani fără număr, de la bugetul local. Win-win-win.

Ca orice lucru de pe lumea asta, locurile de joacă dintre blocuri trebuie să parcurgă cele trei etape: început, apogeu și încheiere. Cel puțin un loc de joacă, unul foarte vizibil, a intrat în ultima fază în aceste zile, cu două luni înainte de alegerile locale. Un ultim tun?

Vedere din București. Loc de joacă tăiat în două. Foto: Călin Hera

Vedere din București. Loc de joacă tăiat în două. Foto: Călin Hera

Sâmbătă, 26 martie, în loc de copii zbenguindu-se am văzut muncitor zbenguindu-se. Tăind vegetație, montând garduri de-a lungul și de-a latul aleilor. Uite-așa!

Deocamdată, am consemnat revolta trecătorilor. Lipsa copiilor la locul de joacă. Și a informațiilor despre această acțiune. Dar voi reveni.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: