Concurs cu premii de 1.000 de euro pentru jurnalişti

Am aflat aproape adineauri că Freedom House organizează şi în acest an competiţia Tânărul Jurnalist al Anului, un foarte interesant concurs, cu premii foarte tentante pentru tineri jurnalişti. Atât de tineri, încât eu le-aş putea fi frate mai mare :).

Se pot înscrie jurnalişti sub 35 de ani (nu, nu sunt ani de presă, e vârsta din buletin), care pot propune  articole publicate în print sau on-line în perioada 1 ianuarie 2014 – 31 august 2015. Articolele trebuie să fie încadrate într-una din secţiunile Justiţie şi Stat de drept, Actualitate internă, Economie, Mediu şi Investigaţii.

Freedom House pune la bătaie, cu ajutorul sponsorilor Alexandrion, Polisea, Antalis, UniCredit Bank, Eco-Rom Ambalaje şi cu sustinerea Programului Media Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer si The Group5 premii de câte 1.000 euro.

Citez din anunţul oficial:

  • Sectiunea Justitie si Stat de drept se adreseaza ziaristilor care acopera justitia, activitatea instantelor si parchetelor, care urmaresc evolutia dosarelor de coruptie si de crima organizata, scriu despre refoma justitiei, despre schimbarile legislative ce afecteaza statul de dept, functionarea institutiilor fundamentale ale statului.Sectiunea nou introdusă, Investigatii, va premia cel mai bun tanar ziarist care a realizat si publicat anchete privind evaziunea fiscala, contrabanda, spalarea de bani.

    Un candidat poate inscrie maximum doua articole pentru fiecare sectiune prin mail la tja@freedomhouse.ro, Cc laura.constantin@freedomhouse.ro.

 

Titlul e-mail-ului trebuie sa fie: [Nume] [Prenume] [Sectiunea].

Email-ul de inscriere trebuie sa contina maximum doua articole de sectiune, in format digital (link către articolele online sau PDF) și CV-ul candidatului.

Informatii suplimentare la freedomhouse.ro/tja.

Baftă!

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: