Un român la Las Vegas

Am primit de la tibike un mail cu titlul pe care l-am împrumutat pentru această postare. Am împrumutat si fotografia. Nu cred că a făcut-o el, doar dacă n-a dat o tură prin Las Vegas în weekend. Nu m-as mira dacă veti fi văzut această fotografie si altundeva, altcândva. În mod normal, tine mai mult de genul tabloid.

O public, totusi, pentru că aici este vorba despre un fenomen: deseori, odată ajunsi în străinătate, oricare ar fi ea, românii se comportă ca si cum ar fi singuri acolo, spun măscări, în gura mare, că si asa nu-i întelege nimeni. Wrong!, după cum spuneau strămosii nostri, dacii. Chiar dacă nimeni nu ar pricepe ce înjură (ăsta e cel mai răspândit mod de exprimare de gen), e clar că înjură, că vorbesc murdării. Si, în orice caz, pricep ei însisi. Important e să si înteleagă.

O mică sansă pentru românii care privesc de sus peste Prut: se pare că tipul a plecat din Basarabia. Cel putin asa sugerează abtibildurile de deasupra „numărului de înmatriculare”
P.S.Nu stiu cine a făcut fotografia.

9 Responses to “Un român la Las Vegas”

 1. Are cu ce, frate, are cu ce.. daca umbla cu Mitsubishi inseamna ca e bazat, nu-i asa? Atunci afirmatia de pe placuta are deodata sens.

  Apreciază

 2. Am priceput.
  Pe proprietar îl cheamă ,,TUFĂ VAS”.
  Şi se prezintă aşa cum poate, în dulcele grai moldovinesc.
  Să trăiască şi să poată, că tare ne mai reprezintă.

  Apreciază

 3. bună urare, să poată

  Apreciază

 4. Unii români, Căline. Unii…

  Apreciază

 5. Pentru mine e foarte clară nuanța venind din partea ta, însă mintea imbecililor obișnuită cu generalizările este odihnită. Personal, nu-mi place să le dau apă la moară. Am vrut doar să pun un accent Căline, nimic mai mult… Fără supărare 🙂

  Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: