Ala bala Portocala (iaca, vine si finala)

Am văzut sfertul de finală Olanda-Brazilia în Bucureşti, pe o terasă din Dristor, la o plasmă cu diagonală mare, cum sunt acum peste tot. Cel mai mult m-a impresionat un domn de vreo 35 de ani de la o masă alăturată, care era împreună cu soţia şi cu o doamnă mai în vârstă (probabil soacra). Ei, bine, omul a stat băţ, cu spatele la plasmă, chiar şi atunci când Robben Sneijder* a dat gol cu capul. „Ce bărbat e ăla?”, m-a întrebat colegul meu de suferinţa (ţineam amândoi cu Brazilia).
În weekend, cred că până şi acel bărbat, care cred că a fost pus înadins cu spatele la plasmă!, va scăpa cumva de nevastă şi de soacră, îşi va lua o bere rece şi va urmări atât finala mică (cred că Germania va câştiga, totuşi, chiar dacă vor juca multe rezerve), cât şi marea şi inedita finală Olanda-Spania.
De data asta, carcatiţa Paul poate greşi, aşa că nici nu mai contează ce pronostic va fi dat. Important e că Olanda va juca în portocaliu (ca echipă „gazdă”), deci va avea un atu. A, şi a câştigat tot până acum 😉

NOTĂ. Chestia asta a fost si Tabletă TV, azi. Sincer, nu stiu dacă Olanda va câstiga într-adevăr si nu stiu dacă m-as bucura, oricine va câstiga finala. Dar mă astept să văd fotbal.

* Noroc că mi-a atras atenţia Moş Călifar. E drept că a făcut două-trei glume proaste cu ocazia asta (şi i-au cântat în strună câţiva postaci de-ai lui), dar eroarea mea rămâne. Ceea ce regret.

10 Responses to “Ala bala Portocala (iaca, vine si finala)”

 1. Eu sunt unul dintre „postacii” aia. Daca scrii prost, faci greseli, ca sa nu mai zic de substanta egala cu zero, ce mama ei de treaba vrei???
  Si ca sa vezi ca nu sunt chiar asa anonim m-am obosit sa scriu putin aici. Atat! „Scrisuri” bune in continuare!

  Apreciază

 2. OK, nu esti chiar asa anonim, ai cont pe twitter. Bravo.

  Apreciază

 3. Numele meu este mai putin important atata timp cat nu public prin ziare.Inteleg totusi ca greseala e mult mai mica daca e luata la misto de „anonimi” cu conturi pe twitter. Ce sa-i faci? Asta e riscul meseriei pe care o aveti in era online-ului. Asta ar trebui sa duca la indreptare dar din pacate e tot mai rau.

  Apreciază

  • N-am spus că mărimea erorii depinde de acela care o observă. Cred, însă, că dacă am fi stat faţă în faţă la o limonadă comentariile de la Moş C. ar fi fost mai amuzante şi mai puţin jignitoare. E un pic mai greu să vorbeşti cumsecade atunci când poţi face pe deşteptul şi poţi să-i tragi vreo două ăluia, la înghesuială, că tot nu ştie cine l-a înghiontit.
   PS Observ că, deja, dialogul devine civilzat.

   Apreciază

   • perfect de acord!
    Cand stai fata in fata, omul din spatele ecranului este altul, este mai civilizat, poate si din cauza ca il cunoaste altfel pe interlocutorul sau. O duminica minunata!

    Apreciază

 4. Ca totul sa fie ok Robben isi va trece numele pe liusta marcatorilor in finala. Va fi, ca sa spun asa, razbunarea ta de caracatita :))

  Apreciază

 5. Deci nemulţumirea că a pierdut Brazilia a fost, în final, o nimica pe lângă astalaltă nemulţumire. 😦

  Nu ţii cu Olanda de data asta?

  Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: