Zodia Bisectului, 29 februarie. Ce e ăla un an bisect

Dl. Lică (detaliu). Desen de Roxana Soare

Dl Lică (detaliu). Desen de Roxana Soare

Dl. Lică este un om periculos de înțelept pentru vârsta lui. Săptămâna viitoare va împlini 14 ani. OK, e vorba de 14 ani bisecți, precizarea trebuie făcută, dar orișicât. Dacă te-ai născut într-o zi de 29 februarie, poți să te joci de-a tinerelul. Ești o raritate. Ar trebui inventată special pentru tine cea de-a 13-a zodie, Zodia Bisectului.

Dl. Lică este însă chiar mai special decât atât. A cunoscut-o pe Fosta într-un an bisect, într-o zi de 29 februarie. De ziua lui. A văzut-o în treacăt la mica petrecere de la Fabrica de Ace, unde era maistru. Abia după patru ani s-au căsătorit. Tot într-o zi de 29 februarie, ca să fie clar că nu e chiar totul întâmplător. Că există destin și predestinare.

A crezut că, fiind sub un asemenea semn, legătura lor va dăinui. Crede la fel și azi, când se pregătește să împlinească 14 ani bisecți, deși s-a despărțit de Fosta de mai multă vreme (e drept, despărțirea s-a produs într-un an nebisect).

Uneori, când e singur, dl. Lică își dorește ca de ziua lui să primească cel mai prețios cadou: întoarcerea Fostei. Asta l-ar umple de bucurie, l-ar împlini. L-ar completa și l-ar pune în acord cu ideea că, într-un fel, e un tip special, născut și căsătorit în Zodia Bisectului, și că despărțirea, fiind produsă într-un an nebisect, nu se pune.

NOTĂ. Pentru dl. Lică și prietenii domnului Lică, o animație marca iversity, care arată ce e ăla un an bisect și de ce născuții în Zodia Bisectului sunt atât de speciali.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: