Nivelul următor

Sistem Home Cinema SoundTouch 220. Sursa: bose-romania.ro

Sistem Home Cinema SoundTouch 220. Sursa: bose-romania.ro

Câteodată vrei să treci la nivelul următor. Pur și simplu așa vrei. Așa simți. Fiecare trece, din când în când, prin asta. Da, mi se întâmplă până și mie. Why not?

Există momente în care nivelul următor înseamnă un sistem home cinema cumsecade. Mă rog, ceva mai mult decât cumsecade. Ceva de calitate. Poate că te-ai săturat de zgomot (Bucureștiul e un oraș zgomotos, iar partea cea mai neplăcută este că îți dai seama de acest adevăr abia atunci când pleci din București, să zicem la țară, și îți dai seama că îți lipsește ceva, nu neapărat că ai nevoie, dar simți lipsa, e prea multă liniște, nu-i rău așa, mda, înseamnă că dincolo era prea mult zgomot, un zgomot pe care îl auzi abia atunci când nu-l mai auzi). Poate că zgomotul ți-a intrat atât de mult în sânge încât simți nevoia ca măcar acasă să fie bine, sunetul să fie clar. Să tragi perdelele, să apeși play și să te bucuri de sunet.

Cel puțin așa mi s-a întâmplat mie. Şi pentru că a venit la un moment dat vorba și era posibil, am căutat fix acolo unde trebuia să caut. Şi am găsit un sistem Home cinema SoundTouch 220. Ce m-a atras la el? Citez din descriere:

Două boxe-array performante, funcționând cu tehnologia Bose și modulul wireless Acoustimass (pentru note joase puternice). Consola de control de mici dimensiuni și telecomanda universală. Atmosferă acustică de cinematograf. Se conectează cu ușurință și controlează până la 4 surse HD video și audio, cu video upscaling la 1080p. Își calibrează sunetul pentru a se potrivi cu încăperea ta, pentru performanțe de înaltă calitate. Streaming de muzică – Internet radio, Deezer, propria colecție muzicală – cu adaptorul wireless SoundTouch inclus în pachet. Conexiune Bluetooth.
Structura matriceală inedită din interiorul fiecărei boxe Gemstone funcționează cu tehnologia patentată TrueSpace pentru a crea o plajă acustică mult mai amplă decât ecranul tău HDTV. Efectul este senzația de spațialitate, experiența de cinematograf care te plasează în mijlocul acțiunii.

„Sistemul home cinema Bose SoundTouch 220 face parte dintr-o întreagă familie de produse wireless. Poți adăuga orice alt sistem SoundTouch pentru o experiență de audiție multi-room Toate conlucrează pentru ca tu să te bucuri de o experiență de audiție multi-room. Asculți muzică diferită în încăperi diferite sau poți crea zone personalizate – asculți ce vrei, unde vrei”.

Mie mi-a plăcut ce am citit aici și aș încerca-o (profitând de motto-ul Bose „Cere o demonstrație„). Da, vorbim de BOSE, probabil cel mai cunoscut brand care produce echipamente de sunet. „Povestea lor începe în 1956 când Dr. Amar G. Bose, creatorul brandului, și-a cumpărat o boxă foarte puternică din punct de vedere tehnic, iar când a ajuns acasă și-a dat seama că aceasta avea o calitate slabă a sunetului, deși muzica se auzea tare, așa cum citise pe fișa tehnică. Atunci a hotărât să facă o firmă de echipamente audio pentru care să conteze doar calitatea sunetului, nu câți wati sunt în spatele echipamentelor”, așa sună legenda (foarte aproape / suprapusă pe realitate, presupun) formulată de amicii mei vechi.

Deci, poate că e vremea să trecem la nivelu următor. E drept, trebuie ceva bani pentru asta (sistemul ales de mine costă 5670 lei), dar ca să scapi de zgomot merită. E altceva decât să mergi la țară (n-o poți face mereu) și e la tine acasă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: