Site cu joburi proaspete

Pentru că sunt destui concetățeni care își caută job și fiindcă în afară de clasicele BestJob și eJobs mai există și alte site-uri care oferă locuri de muncă și cu speranța că aceste oferte sunt pe bune, vă spun azi câteva cuvinte despre aptjob.ro, specializată printre altele în joburi în Resurse Umane.

Este platforma cu cele mai bune locuri de munca full-time sau part-time in Bucuresti, avand totodata si o plaja extinsa de joburi si in restul oraselor din tara. Platforma online, specializată în cariere de succes, pune la dispozitie joburi full-time sau part-time in Resurse Umane”, susțin cei de la aptjobs.ro, care se laudă cu un sistem eficient de filtrare a joburilor, plus alerte personalizate şi o bază importantă de resurse – dedicată dezvoltării profesionale. Ca argument: 15 ani în industria de recrutare, zeci de mii de CV-uri prelucrate și tot atâtea locuri de muncă acoperite.

Mai precis, Aptjob oferă de exemplu joburi full-time sau part-time în domeniul Resurse Umane, în București, de la Catalyst Solutions, APT Resources & Services, Stefanini, VEEAM Software.

Cam asta e partea de prezentare.

Imagine de pe site-ul aptjobs.ro

Imagine de pe site-ul aptjobs.ro

Joburi în Resurse Umane

În ziua în care am intrat eu pe acest site am găsit două joburi Catalyst urcate cu o oră înainte (deci proaspete). Primul este jobul de Account Manager – HR & Employer Branding Services, al doilea este un job de promoter Catalyst Solutions, destinat studenților sau absolvenților de facultate.

Pe următoarea linie sunt două joburi vechi de trei zile (HR Administrator, respectiv Payroll Specialist), după care urmează HR & Marketing Internship (6 zile, Catalyst), HR Researcher (7 zile, AptJobs), Recruiter (11 zile, Stefanini), Recruitment Specialist with English (12 zile, VEEAM Softweare) etc.

 

ING Romania, campioana joburilor de ultima oră

AptJobs oferă însă locuri de muncă și în alte domenii. Printre cele mai proaspete joburi oferite se numără: Reprezentant Servicii Clienti – Limba Ebraica (APT Resources & Services, ultima oră), Quality Assurance Specialist (ING Romania, ultima oră), Senior Java Developer (ING Romania, ultima oră), .NET Developer – Commercial Banking (ING Romania, ultima oră), Software Developer – ATM machines (ING Romania, ultima oră), Manager Relatii cu Clientii – Sucursala Uverturii (ING Romania, ultima oră), Consultant Vanzari ING Office (ING Romania, ultima oră), REPREZENTANT COMERCIAL / MEDICAL (Biofarm, ultima oră), Agent Dezvoltare Externă (Preturi Pentru Tine, ultima oră), Web Developer for Mobile Apps (IBM Romania S.R.L., ultima oră) ș.a.m.d.

 

Cinci întrebări esențiale la interviurile de angajare și răspunsurile lor

Alte lucruri interesante pe site-ul aptjobs.ro: deja banala fereastră de chat care se deschide la scurt timp după ce ai accesat site-ul și unde poți conversa cu un agent care îți răspunde la întrebări despre joburile de pe site, te întreabă dacă ți-ai depus deja CV-ul, plus mai multe articole de interes pentru omul aflat în căutarea unui job. Între aceste articole, un set de 5 întrebări esențiale la interviurile de angajare și răspunsurile lor.

Întrebările, mai jos, răspunsurile, în linkul de mai sus:

  1. Povestește-mi puțin despre tine
  2. Care sunt planurile tale de carieră pe termen lung?
  3. Ce anume te-a determinat să renunți la jobul anterior?
  4. Care sunt punctele tale tari și ce puncte slabe crezi că ai?
  5. De ce vrei să lucrezi la această companie?

P.S. AptJobs are și o pagină de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: