Cine n-are firmă de contabilitate, să-și cumpere. Sau să angajeze una

Vă spun din capul locului că ar însemna să mă prefac a fi ceea ce nu sunt dacă aș începe, în rândurile următoare sau mai departe, să mă apuc să dau lecții de contabilitate copiate după metoda VP (copy / paste). Nu-i cazul. N-aș avea de ce să fac asta, nu m-ar crede nimeni. Nevoie de contabili am avut, aș fi mincinos dacă aș spune altfel, dar fie am sunta un prieten, fie am purces să fac de unul singur, în loc să apelez la un contabil de meserie, independent sau făcând parte dintr-o firmă de contabilitate, și să-l plătesc. Cred și astăzi, așa cum am simțit și atunci, că varianta a doua e mai păguboasă; dacă n-ai o fărâmă de timp liber și o minimă pregătire.

Dacă aveți deci o firmă, vă pregătiți să faceți una, dacă vă aflați în căutarea unor contabili, luați în considerare și firma Emag Audit SRL (Financial Experts) din București. Acesta este un advertorial oarecum clasic, deci citiți oferta lor și cântăriți cu capetele voastre.

Așadar, Emag Audit SRL, constituita in 2008 le oferă  clienților „servicii contabilitate de cea mai buna calitate profesionala la preturi avantajoase”, punând în valoare „experienta acumulata atat in multionationale (Big4) cat si in zona IMM, din toate domeniile de activitate”. Firma este inscrisa in CECCAR, asociatii sai fiind experti contabili autorizati CECCAR si auditori financiari membri CAFR.

Prima pagină a site-ului FinancialExperts.ro

Prima pagină a site-ului FinancialExperts.ro

Șapte promisiuni ale firmei de contabilitate

Firma oferă servicii de contabilitate, audit financiar și înființări de firme, plecând de la următoarele 7 promisiuni, trecute frumos pe site sub forma unor întrebări:

  1. Cunoasteti in orice moment situatia financiara a companei dvs?
  2. Aveti oricand la dispozitie cash-flow-ul afacerii dvs.?
  3. Fiti asistati de specialisti in elaborarea bugetului activitatii dvs.?
  4. Dispuneti de asistenta competenta in definirea si implemetarea celor mai bune solutii de crestere a eficientei investitiei dvs.?
  5. Va protejati afacerea de riscuri fiscale, de erori de interpretare a prevederilor legale?
  6. Va monitorizati activitatea prin cele mai eficiente controale de detectare a riscurilor de frauda sau de erori?
  7. Aveti la dispozitia dvs. specialisti cu care sa va consultati oricand in problemele dificile?

Toate întrebările duc, desigur, la un singur răspuns: nevoia unei firme de contabilitate specializate, cu experiență. Care poate face minuni (sau nu?) până și în cazul imensului scandal care n-are cum să nu însoțească prăbușirea firmei Astra Asigurări, care a avut mii, zeci de mii de clienți.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: