Despre servicii medicale la domiciliu

Prima oară când am auzit de Scorseze a fost când am citit numele firmei pe bluza unui bodyguard de la metrou. Am râs, am dat coate celor cu care eram. Mă gândeam că e vorba de scrierea incorectă a numelui unui celebru regizor american. Corect sau incorect scrie, erau însă acolo, la metrou. Apoi am tot dat de ei, au crescut adică, s-au răspândit. S-au înmulțit contractele cu statul, au apărut probleme cu procurorii de la DIICOT, s-au pus întrebări ș.a.m.d. Nimeni nu s-a mai împiedicat de nume, de originea lui. Nici măcar eu.

Pliant cu oferta de servicii medicale la domiciliu a Scorseze Medical Group

Pliant cu oferta de servicii medicale la domiciliu a Scorseze Medical Group

Deunăzi am auzit din nou de Scorseze. De data asta, nu despre arestări, ci despre o întorsătură interesantă a afacerii (întâlnită și la alte companii de pază și protecție): intrarea pe piața serviciilor medicale de urgență. Mă rog, chestia asta nu s-a întâmplat ieri, doar eu abia am aflat că Scorseze ar avea „cel mai mare serviciu de ambulanță privată din România”, Scorseze Ambulanță Privată, care are un pachet special ce include solicitări de urgență, consultații medicale, recoltare de probe pentru analize și sfaturi medicale telefonice, toate acestea non stop.

Am răsfoit un pic broșura de prezentare a acestor servicii medicale la domiciliu, care costă 14 euro / lună pentru adulți, respectiv 7 euro / lună pentru copii, cu condiția să ai la tine, când închei contractul, acest pliant. Sunt servicii normale, pe care te aștepți să le primești într-un an dacă te abonezi la așa ceva (4 consultații medicale la domiciliu, două urgențe, două recoltări de analize la domiciliu, un set de analize de laborator – fără recomandarea medicului, patru tratemente injectabile, sfaturi medicale etc.). Aflați detalii din pliantul linkuit mai sus. Notați și un număr de telefon 021 9828.

Părerea mea e că nu strică, dimpotrivă, să existe o concurență reală pe piața serviciilor medicale, inclusiv a celor la domiciliu. Ideea e ca această concureță să însemne eforturi din partea furnizorilor de servicii medicale în a oferi servicii cât mai bune, la prețuri cât mai acceptabile. Trebuie să existe un echilibru între preț și calitate (da, e banal ce spun), dar dacă ar fi să aleg, aș alege acel furnizor care oferă prompt și amabil/civilizat serviciile solicitate. Diferența ar trebui s-o facă tocmai calitatea oamenilor cu care intri în contact, ca pacient / client: medici, personal de pe ambulanță. Secretul e simplu, îl știe oricine, dar, nu știu de ce, e atât de greu de pus în aplicare.

Dacă aveți informații de pe teren, informații certe, verificate, despre Scorseze Ambulanță Privată / Scorseze Medical Group / Scorseze Nursing, împărtășiți-le. E în folosul tuturor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: