Paul Gabor: Străbunicul și-a rupt coastele…

Captură de pe pagina e Facebook a lui Paul Gabor

Captură de pe pagina e Facebook a lui Paul Gabor

Străbunicul și-a rupt coastele la Mărășești, bunicul a mâncat coji de cartofi vreo patru ani prin Siberia, tata și-a luat pulane la Brașov, iar eu mă chinui de vreo două săptămâni să trec de nivelul 87 la Candy Crush.

 

NOTĂ. L-am cunoscut pe Paul Gabor în urmă cu mai mulți ani, la începutul acestui blog, când în jurul locului cu pricina se formase o frumoasă comunitate bloggeristică, cu oameni care scriau și apreciau Proza Arhiscurtă (și fotografiau excelent încă de pe atunci – de exemplu Alex Mazilu, sau desenau minunat – Roxana). Mi-e dor de toți, îi amintesc acum pe Leo (de care îmi e cel mai dor…), LePetitPrince, Adela, ajnanina, Cristian Dima, LeeDee P., Laura Driha, Lady A, Geanina, Cristian Lisandru, Daurel, dAImon, gabi și câți și câți… 

Paul a avut și un blog suprinzător, pe care îl pândeam zilnic, alături de fanii lui, să vedem cum ne mai provoacă. Pentru că Paul Gabor e un provocator, genul poet cinic și filozof. Acum provoacă pe pagina de Facebook, de unde am luat textul de mai sus. Mi-a spus că plăcerea va fi a lui dacă-l voi prelua, așa că am purces. Sper să vă placă.

Etichete: ,

4 comentarii to “Paul Gabor: Străbunicul și-a rupt coastele…”

  1. Și mie mi-e dor, Călin. 🙂 Recitesc, din când în când, proza (arhi)scurtă (PA-urile) pe care am scris-o (le-am scris) ca răspuns la provocările tale. Și zâmbesc…Și mă bucur că te-am cunoscut și că ne-am încrucișat drumurile, chiar și când îți „puneai singur miere în ceai”. 🙂 Îmi amintesc cum mă gâtuia emoția și cât curaj mi-a trebuit să mă ridic să recit poezia aceea scrisă de tine. Mă enervasem că nimeni (nici măcar tu :D) nu le recita cum trebuie, pentru a scoate la iveală ceea ce transmiteai prin ele. :))

    Apreciat de 1 persoană

  2. eee, ca bine zici 🙂 Bun regasit, Căline ! 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: