Concurs FFE cu premiul la Lisabona

Afișele Festivalului Filmului European din București, Craiova, Iași, Tîrgu Mureș, Hunedoara. Sursa: ffe.ro

Afișele Festivalului Filmului European din București, Craiova, Iași, Tîrgu Mureș, Hunedoara. Sursa: ffe.ro

Pentru prietenii acestui blog şi pentru prietenii mei de pe Facebook, totul ar trebui să fie floare la ureche, pentru că ştiţi deja (aproape toate detaliile despre Festivalul Filmului European – FFE) și sunteți talentați & inteligenți. Pentru că acest concurs este despre Festivalul Filmului European 2015.

Ceea ce aveți de făcut este să scrieți pe blogurile voastre cel puțin un articol despre FFE, în care să vă anunțați cititorii despre cel mai de tradiție eveniment cultural al lunii mai, orașele unde se va desfășura și să alegeți unul dintre filme, cel care vi se pare cel mai interesant, și să spuneți de ce ați făcut alegerea cu pricina.

Autorul celui mai bun articol va pleca la Festivalul Filmului Românesc din Lisabona (Festa do Cinema Romeno), plus abonamente la două cinematografe din București. Locurile 2 și 3 vor primi de asemenea premii interesante.

Concursul este organizat pe platforma Blogal Initiative, unde vă îndemn să dați o raită, să vedeți exact despre ce este vorba și să purcedeți. Baftă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: