Actor-surpriză în filmul „Dragoste pierdută”

Valentin Leahu şi Mircea Diaconu în secvenţa de la min. 10 a filmului "Dragoste pierdută" (2008). Sursa: captură YouTube

Valentin Leahu şi Mircea Diaconu în secvenţa de la min. 10 a filmului „Dragoste pierdută” (2008). Sursa: captură YouTube

În această dimineaţă, deschizând eu ca tot omul pagina-mi de Facebook, mă trezesc întâmpinat de un mesaj de la un vechi coleg de redacţie – o redacţie frumoasă, care nu mai există de mulţi ani decât în amintiri. 

„un film pe care il astept de cativa ani buni
la min 10 am o interventie de 1 minut intr-o secventa alaturi de Mircea Diaconu
fac pe nebunul ceea ce si sunt”

Aşa grăit-a Valentin Leahu, care îmi oferă şi un link către, aţi ghicit, fix filmul cu pricina (Dragoste pierdută). Unde, la minutul 10, îl pot vedea pe vechiul meu coleg în ale jurnalismului (care e şi poet), spunând practic fără intonaţie, dar cu accent, în franceză, Capra cu trei iezi (explică el cu umor). Ceea ce nu explică e ce spune în intervnţia de la min. 5:20 :).

Apariţia lui Valentin Leahu în aceste secvenţe mă va determina să văd filmul făcut în anul 2008, chiar dacă numele fostului meu coleg nu figurează pe afiş. Nu Mircea Diaconu, nu finanţarea primită în 2003 de la CNC şi nici chiar povestea pusă pe peliculă (cum se spune) de Petre Năstase (scenariu Mihai Ispirescu). Ci faptul că un fost coleg pe care nu l-am văzut de foarte mulţi ani, face pe nebunul într-un film în care mulţi actori titraţi fac pe nebunii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: