Concurs pentru jurnalişti şi bloggeri

Angela Filote, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Sursa: freedomhouse.ro

Angela Filote, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Sursa: freedomhouse.ro

Faza iniţială a programului „Bursele europene: jurnalişti în dialog” 2015, derulat de Reprezentanţa Comisiei Europene, Freedom House şi Mercury360 Communicationsse apropie de final. Mai aveţi trei zile la dispoziţie pentru a vă înscrie în concurs maximum două articole, analize, reportaje ori postări realizate și publicate în anul 2014, în care ați abordat tematica europeană. 

Ce urmează? În data de 6 martie 2015, vor fi anunţate numele jurnaliştilor şi bloggerilor selecționați, care vor participa la seminarele ce vor fi organizate în perioada martie-octombrie 2015 (vor fi organizate şase asemenea evenimente, de câte o zi, în diferite orașe ale țării), în cadrul cărora vor fi dezbătute teme europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale cu impact asupra României.

Zece dintre participanții la aceste seminare vor fi ulterior selectați pentru a efectua vizite sau stagii de studiu la Bruxelles. M-aş bucura ca printre aceştia să se afle cititori ai blogului meu.

Programul se adresează ziariștilor din presa locală – print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor, care manifestă interes pentru tematica europeană și poziționarea României în UE.

Pentru detalii mai multe, o listă a bursierilor din anii trecuţi şi pentru formularul de înscriere, mergeţi cu încredere pe site-ul Freedom House.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: