Flori pentru Gabriela si Mihaela

Coadă la o florărie din Bucuresit, aflată lângă statia de metrou Pipera, în după-amiaza zilei de 8 noiembrie 2010, ziua Sfintilor Mihail si Gavril. FOTO (cu telefonul): Călin HeraCoadă la o florărie din Bucuresit, aflată lângă statia de metrou Pipera, în după-amiaza zilei de 8 noiembrie 2010, ziua Sfintilor Mihail si Gavril. FOTO (cu telefonul): Călin Hera

Dacă n-ai fi stiut, azi, că e vreo sărbătoare, tot ti-ai fi dat seama. M-am aflat în această situatie, trecând de două ori pe lângă florăria de la gura statiei de metrou Pipera din Bucuresti. Prima oară, dimineată, la ora 10.20. A doua oară, un pic după prânz, cam pe la 14.00. Abia a doua oară m-am mirat ceva mai mult. De ce-or sta oamenii ăstia la coadă? (I-am si fotografiat).

Asa mi-a picat fisa. Azi e ziua sfintilor Mihail si Gavril. Cum ziua încă nu s-a terminat, mă grăbesc să le urez La multi ani Mihaelelor, Gabrielelor, Mihailor si Gabrielilor pe care îi cunosc sau, dacă nu-i cunosc încă, pe care îi voi cunoste. Si sunt multi si dragi mie!

Sper să primească florile virtuale si Gabi, g1b2i3, Gabriela Savitsky, Gabriela Elena, Mikael Eon, Mikka, Mihai Pintilie, Angela Ribus.

17 Responses to “Flori pentru Gabriela si Mihaela”

 1. Să fii bucuros! Florile de toamnă au cele mai calde şi mai dragi culori. Şi, când vin de la prieteni, au şi o mireasmă specială.

  Apreciază

 2. Multumesc mult pentru flori si urare.
  La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritilor de astazi!

  Apreciază

 3. Iti multumesc mult, Calin, pentru urari. E bine cand cineva isi aduce aminte de tine. Toate cele bune tie si familiei tale!

  Apreciază

 4. Si pentru Angele, Calin drag. Si noi tot azi ne sarbatorim, dar nu prea stie multa lume. 🙂

  Apreciază

 5. Consider ca multumirile doar ping-pong 🙂 nu sunt suficiente, asa ca am venit sa spun ca florile au fost puse in glastra. 🙂
  Multumesc si pentru gandurile bune!

  Apreciază

 6. le-am primit, cum sa nu ?
  Multumesc, Călin !

  Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: