Călin Hera la Bookfest

Am văzut că Oana multilansează la Bookfest, ceea ce mă bucură. Sunt sigur că voi putea să-i fac o vizită, s-o salut si să mă aleg cu un autograf.

Că tot veni vorba, vă anunt că volumul meu, Îmi pun singur miere în ceai, va avea parte de o lansare (mai mică dar, probabil, mai vioaie :P) la standul Editurii Vinea (D31, Pavilion 17), joi, 10 iunie, de la 17.00. De data asta voi fi fără cravată. Dar îmi voi lua stiloul si călimara cu cerneală, asa că vă astept cu drag.


Fotografie făcută de Remus Suciu la Castelul din Hunedoara, cu ocazia lansării cărtii mele, în premieră mondială 😉

Editura Vinea va mai lansa si alte carti, fireste, cu această ocazie. Voi reveni cu un program complet(at).

În ceea ce mă priveste, voi merge si la lansarea cărtii lui Grigore Cartianu si voi tine cont si de cele scrise de Călin Cosmaciuc (da, colectionez cărti de Ion Iliescu :P).
UPDATE. Am aflat că va fi si cartea Adelei, de la 13.00, la standul editurii Ars Docendi. Sper să fie si Adela și să-i fie bine.

17 Responses to “Călin Hera la Bookfest”

  1. Felicitari si sper sa se vanda cat mai multe volume!
    Bucurestenii iubesc cartile si o duc mai bine cu banii.Inca.

    Apreciază

  2. Aaaa, cred ca joi la 17 is libera. S-ar putea sa ajung eu la tine, daca nu, te astept pe tine la mine si dau si o cafea. Sau negociem 😀 Bafta multa. Oricum, daca-mi dai un mail iti las si numarul meu de telefon, sa nu ne alergam prin targ 😛

    Apreciază

  3. Dacă e fără cravată… vin și io! 😀
    Succes

    Apreciază

  4. Felicitari si mult succes! Eu nu prea sunt de acord cu cine a spus ca pe timp de criza nu se cumpara carti, dimpotriva, oamenii par a se intoarce la bunele obiceiuri din trecut, daca nu mai sunt bani de „shopping”, macar de o carte s-or gasi…

    Apreciază

  5. Iulia, hai sa vedem. Din câte stiu, mai degrabă nu se cumpără…

    Apreciază

  6. Eu raman optimista in privinta cartilor 🙂

    Apreciază

  7. OK, voi face un raport complet (dacă rezultatul nu va fi prea rusinos pentru mine) legat de vânzarea cărtii mele la Bookfest.

    Apreciază

  8. Călin, ti-am zis eu ca-ti alegi „zile mari” ( nu cred ca-i o coincidenta! 😉 ) pentru lansari, interviuri…, dar unii au copchii care termina scoala si merg la serbari!

    PS: mult succes la BOOKFEST si asteptam update-uri!

    Apreciază

Trackbacks

Lasă un comentariu