Orasul PA. Comunicari intermediare

Am actualizat clasamentul general al concursului de proză arhiscurtă Orasul PA. Am făcut câteva modificări în suita etapelor. Prin retragerea lui cell61 (pe care o regret nespus…) si cum Dan m-a anuntat ca va putea organiza o etapă abia peste trei săptămâni, s-au eliberat niste locuri de GE. Consultati, vă rog, lista si spuneti-mi dacă doriti să „intrati”.

Vă reamintesc: e în plină desfăsurare etapa a 6-a, „În autobuz”, a cărei Gazdă este Leo (deadline: azi, la miezul nopții!). Vă mai spun, dacă ati uitat, că puteti scrie PA-uri din urmă (participarea, chiar tardivă, la o etapă, vă aduce câte 1p în clasamentul general) si că există două concursuri atasate Orasului PA: de ghicit si de jurizare. Baftă vouă!

Etichete: ,

6 Responses to “Orasul PA. Comunicari intermediare”

 1. pa-uri la etape din urma unde se trimit/posteaza…? probabul scrie pe undeva, dar niste traduceri nu-mi dau pace si nu prea am timp sa caut…

  Apreciază

 2. Eu am trimis către cei care au organizat etapele respective, cu rugămintea ca ei sa publice acolo, la PA-urile etapei, si sa anunte Organizatorul Suprem (hihihi!), adică pe mine, să operez modificarile in clasamentul general.

  Apreciază

 3. Organizator Suprem, ai facut un pic de ordine in Orasul PA. Salubritate curata ! E corect spus ? 😀

  Ii invit si eu pe toti cei care nu mi-au trimis pana acum niciun PA pentru etapa curenta (tema „In autobuz”, inteles ?), dar si pe cei care mi-au trimis deja, sa scormoneasca in mintisoarele lor creatoare! Va astept !

  Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: