Anamaria Antoci se întoarce la Cannes

Anamaria Antoci, The Producer

Anamaria Antoci, The Producer

Eram în echipa de comunicare a unui eveniment uriaș. Mai complex decât îmi puteam imagina atunci. Totul se lățea. Zilele deveneau din ce în ce mai scurte. „Am găsit pe cineva să ne ajute”, ni s-a spus. Când am văzut-o prima oară, în prima secundă, mi-am zis: „Pe buneee?”.

Prin a treia secundă, eram deja cucerit. Poate că am eu o slăbiciune pentru femeile atât de energice, încât energia lor e molipsitoare. Anamaria Antoci era fix genul ăla: plăcută, fâșneață, organizată, gata-am-rezolvat. Am rămas cumva amici, promițând-mi, eu, unul, că musai trebuie să mai. Și ne-am mai, dar loc mai e.

Portretul Anamariei Antoci. Sursa: 4 Proof Film

Portretul Anamariei Antoci. Sursa: 4 Proof Film

Iar Anamaria n-a stat pe loc (desigur). A intrat în firma 4 Proof Film și a încept să facă filme. A început în forță (cum altfel?), și a produs primul ei lungmetraj, „Ilegitim” (regia Adrian Sitaru), premiat anul acesta la Berlin. Recent a finalizat un nou lungmetraj semnat de Adrian Sitaru, „Fixeur” și a intrat în producție cu primul ei proiect de film documentar, „Planeta Petrila” în regia lui Andrei Dăscălescu.

Ultima ispravă m-a făcut să scriu azi despre ea: Anamaria Antoci, a fost selectată în programul „Producers on the Move”, ce se va desfășura în perioada 14-17 Mai la Festivalul Internațional de Film de la Cannes (11-22 Mai 2016). Alături de ea vor fi 20 de specialiști din industria cinematografică europeană.

În cadrul programului, participanții au ocazia de a-și prezenta proiectele aflate în derulare în fața celor mai importanți specialiști din industria cinematografică și de a fi promovați în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: