Secretul doamnei expert PR (P)

Tanti Ani a tras cu coada ochiului. Face asta din când în când. Mai nou, o spionează pe doamna expert PR, de care nu-i prea place. Adevărul e că nu are nimic împotriva ei, în afară de faptul că ar fi vrut să-l împrietenească pe dl. Inginer cu Mimi, nepoată-sa, dar Inginerul nu are ochi decât pentru domna expert PR. O damă amabilă, care salută mereu prima, zâmbește tot timpul, ceea ce nu-i rău, miroase bine (cam prea bine!) și, crede tanti Ani, a făcut liposucție cu laser.

liposuctie 1Adic-? Adică, liposucția cu laser este o procedură minim invaziva, de topirea grăsimilor nedorite și îndepărtare lor prin liposucție, afli, deși, dacă o întrebi pe tanti Ani ce-i aia liposucție cu laser, te-ai aștepta să nu știe. Să-și încurce limba-n gură, să se bâlbâie și să bată aerul cu mâinile, neputincios.

Tanti Ani însă și-a făcut temele, poate oferi detalii despre liposcuția abdominală în special, despre liposucție / ;ipoaspirație în general: „Lipoaspirația sau liposucţia subțiază și remodelează arii specifice ale corpului, prin îndepărtarea depozitelor de grăsime în exces. Este deci o remodelare corporală. Se ameliorează conturul și proporțiile corpului, ceea ce duce în final la o îmbunătățire a imaginii personale. Lipoaspirația poate fi folosită pentru a corecta depozitele refractare din mai multe zone ale corpului, incluzând: coapse, brațe, gât, șolduri, mijloc, spate, genunchi intern, piept, obraji, bărbie, gambe și glezne. În unele cazuri, lipoaspirația este unica intervenție practicată, alteori poate fi asociată cu alte procedee de chirurgie plastică, cum ar fi: liftingul facial, reducția mamară sau abdominoplastia„, turuie femeia.

În același timp, …

„… lipoaspirația nu este un tratament împotriva obezității și nu înlocuiește exercițiile fizice regulate sau obiceiurile alimentare sănătoase. Cei mai buni candidați pentru această intervenție sunt persoanele care au depozite localizate de grăsime, însă își mențin corpul într-o formă bună prin exerciții regulat” (Tanti Ani, care a citit probabil site-ul Clinicii Zetta).

 

Tanti Ani adaugă, pentru a sublinia ideea de remodelare corporală, detalii despre liposucția abdominală și remodelarea fesieră, insistând asupra diferențelor dintre liftingul de fese simplu și cel brazilian. What’s the point?, se întreabă Ilarion, care ascultă uimit-amuzat.

N-o vezi ce fund are? Ce corp? Ce mijloc, de-mi vine până și mie, femeie serioasă, s-o iau în brațe și să nu-i dau drumul?, răspunde tanti Ani cu obidă.

Ce-i drept, Mimi, chiar dacă e mai jună, s-a cam împlinit. Nu-i vorbă, ai pe ce pune mâna, cum se spune, dar parcă îi lipsește acel ceva, care-l înnebunește pe domnul Inginer. Şi nu doar pe el. Uite-i cum intră în bloc, el înlățuind mijlocelul doamnei expert PR, punându-i palma pe fund, e clar că a făcut liposucție, altfel nu se explică, bună ziua, maică, da’ frumoși mai sunteți!

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: