Intelectuali nord-americani, uimiți-vă! Nou videochat la Cluj (P)

Videochat Camera Library

Videochat intelectual. Sursa: studio20.ro

Îmi imaginez că e o concurență acerbă. E cerere, se îmbunătățește oferta. Sau, în orice caz, se privește mai mult peste umăr, se fac strategii, se pun piedici, se inventează. Toată lumea vrea să-l mulțumească pe client, astfel încât el, stăpânul nostru, clientul, să plătească și să revină. Nu știu dacă clienții acestui tip de servicii le încearcă pe toate, să nu se plicitisească, sau e fidel primei iubiri. Dar intuiesc că e concurență acerbă. Și, am eu impresia, e o afacere care se dezvoltă. Printr-un context de împreujurări asupra căruia s-ar putea să revin la un moment dat, sunt azi în situația de a scrie despre faptul că se fac angajări la un nou studio de videochat din Cluj-Napoca.

Ce-am eu în comun cu asta? Practic, nimic. E o coincidență. Mai interesantă mi se pare existența acestei piețe. Într-o vreme în care știu destui oameni care nu reușesc să își găsească un job, iată, există sumedenie de joburi, până și într-un videochat în Cluj-Napoca (glumă!); numai să vrei si să fii în stare să lucrezi într-un studio de videochat.

Studio Videochat Bucuresti VictorieiAngajări la videochat? Hmm. Pot presupune că se poate câștiga binișor și facil, fără adică o muncă prea laborioasă. Cel puțin la prima vedere. În realitate, am mai descris mecanismul*, e o meserie ca oricare altele – dacă lucrurile sunt păstrate la alb, ca să spun așa, prin urmare notez, fiindcă am fost provocat să o fac, că se poate aplica pentru un job intr-un studio modern de videochat. Ce pot spune despre domniile lor, cei care deschid un nou studio videochat în Cluj, este că și-au făcut un site ca lumea, orientat, din câte mi-am dat eu seama, în special spre tinerele interesate de angajară la videochat (există deci o continuă căutare de tinere și nesecate talente).

Studio Videochat Spatiu de RelaxarePe de altă parte, conform textelor de prezentare de pe site, „Studio 20 a fost recunoscut la nivel international, primind in 2014 titlul de Best Live Cam Studio of the year” – orice ar însemna asta. În fine, firma cu pricina (Studio 20) se laudă că are numeroși clienți în America de Nord. Potrivit aceleiași surse, targetul sunt bărbații din zona 35-65 de ani, de pe continentul nord-american, care cheltuiesc pentru activități de videochat aproximativ 300 de dolari pe lună. Ultimul avantaj ar fi trebuit să fie înălțător. Pe mine nu m-a înălțat, dar nu cred că sunt în target, nu cred că m-ar angaja cineva la un videochat, în Cluj ori aiurea:

„… romancele sunt si vor ramane intotdeauna mirajul absolut pentru occidentali si mai ales pentru nord-americani, fiind mult mai frumoase, sexy, feminine, atente si inteligente decat femeile “locale””

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)

*Pe Naiv, deci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: