Te iubesc, sper că se vede

Declarație de dragoste pe un perete din Craiova. Foo cu telefonul: Călin Hera

Declarație de dragoste pe un perete din Craiova. Foo cu telefonul: Călin Hera

Aceasta e o declarație de dragoste. Am descoperit-o în Craiova, printre blocuri. Inițial am simțit că e o indecență să fotografiez. Dar am făcut-o. Am simțit că e o indecență să postez povestea desenată, dar o fac și pe asta. Până la urmă, nu eu am făcut-o publică, nu?

Am glumit. Parțial. Până la urmă, avem de a face cu o poveste de dragoste. Îmi imaginez un cuplu (probabil doi puștani frumoși) în care ea nu-l crede pe el că o iubește. A. se alintă, e supărată sau joacă supărarea. Doar spui că mă iubești, dar asta nu se vede! Se despart, fiecare merge la casa lui. Ea e ușor îmbufnată. În sinea ei, se întreabă dacă n-a exagerat un pic. E clar că G. o iubește. Când o vede, face fața aia de copil prost. La început se înroșea, se bâlbâia, se prefăcea că se uită în altă parte.

Apoi și-a luat inima în dinți și a vorbit cu ea. Dar e prea, nu știu cum să zic, uneori vrea să se dea mare în fața prietenilor și, de față cu ei, uită cât de romantic e, uită cum spune că doar cu ea vrea să stea. Face pe nebunul, însă numai pe jumătate.

G. e mirat. Îi e ciudă. O iubește de nu mai poate, a renunțat la gașcă numai ca să stea cu ea și fiindcă ei nu îi place de Tedy, zice că se dă mare, fumează și chiulește de la școală. Uneori îi vină să spună: Bine, dacă nu simți că te iubesc, atunci alege-l pe altul și să fiți fericiți. Nu mai pot suporta să fii mereu supărată pe mine, să pui la îndoială. Mereu trebuie să îți fac curte, de parcă nu am fi împreună de un an fără o lună și opt zile. Nu mă deranjează, dar uneori aș vrea să îmi sari de gât când ne vedem, să mă săruți și să îmi spui că ești fericită că stai la mine în brațe, nu să mă cerți mereu. Of. Îmi vine să nu știu ce! I-a și zis o dată, în cuvinte asemănătoare. A fost bine, i-a zis că-l iubește, te iubesc, prostuțule, apoi l-a sărutat. Dar până la urmă iar i-a reproșat că nu știu ce.

Atunci i-a venit ideea. Stai să vezi! A doua zi, A. a văzut declarația pe un zid pe lângă care trec amândoi de două ori pe zi. Acolo i-a spus prima oară că o iubește. Prima pornire a fetei a fost să… Dar aici e loc pentru fiecare dintre voi să își imagineze dacă gestul lui G. a avut succes sau dimpotrivă. Ei?

3 Responses to “Te iubesc, sper că se vede”

  1. Faină povestea dn unghiul tău. Eu i-am”văzut” pe puştani… Se sărutau, ca şi cum nu erau pe lume decât ei şi declaraţia de pe perete!

    Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: