Trei motive pentru care Samsung Galaxy Tab 4

Tableta Samsung Galaxy Tab 4, fotografiată la magazin. Foto cu telefonul: Călin Hera

Tableta Samsung Galaxy Tab 4, fotografiată la magazin. Foto cu telefonul: Călin Hera

Un cititor al acestui blog m-a provocat. Îl scosesem la înaintare pe domnul Fodor, care are motivele lui pentru a face rost de o tabletă Samsung Galaxy Tab 4. Din ce mi-a povestit el, din ce mi-am imaginat eu, din una, din alta, a ieșit o poveste – pe care v-am spus-o deja.

samsung21

 

Concluzia unuia dintre miile, ce zic eu mii?, sutele de mii de cititori ai acelei postări a fost exprimată simplu. Citez:

 

„Mi-e teama ca vei ajunge in postura de a mai cumpara o tableta sau de a te bate cu cel mic pe actuala :))” (cititor)

 

Am stat și m-am gândit, ajungând la concluzia că omul are dreptate. Oricum ar ajunge să aibă tableta, fie cumpărând-o, fie prin intermediul unui concurs între bloggeri, în care l-am băgat și gata, domnul Fodor nu va avea încotro și va cumpăra o tabletă, ca să aibă în casă cel puțin două, fiindcă va ține morțiș, după ce îi va încerca touchscreenul, să aibă musai una și el, nu doar Fodor cel mic.

Dar să-l lăsăm pe domnul Fodor în pace, cu problemele și dilemele sale; de-a dreptul plăcute. Căci m-am întrebat ce aș face eu cu tableta Samsung Galaxy Tab 4? Ca să îmi dau seama mai bine, am fost la un magazin Samsung, cel din Mega Mall București. Am atins-o, am pipăit-o – ca să pot urla: „Este!”. I-am făcut și o fotografie. Am fost mulțumit.

 

Cele trei motive, plus Motivul Zero

 

 

Trei motive pentru care Samsung Galaxy Tab 4. InfoNaiv

Trei motive pentru care Samsung Galaxy Tab 4. InfoNaiv

 

Trei motive puternice, plus Motivul Zero, am identificat. Motive pentru care m-aș folosi de ea. De tabletă.

  1. Motivul 1. Prefer să călătoresc prin București cu metroul. Întâmplarea face să plec de la cap de linie. Jumătatea de oră petrecută în metrou înseamnă o jumătate de oră de lectură. Nu sunt fan al cititului pe ecran, dar recunosc sportiv că e mai comod, asta dacă vorbim de lectura din Biblioteca „Metroul”. Deci, da.
  2. Motivul 2. Am descoperit de ceva vreme avantajele de a privi la programele TV prin intermediul smartphonului. Dacă smartphone, atunci de ce nu tabletă? 7 inch e numai bine. Și, deloc de neglijat, e o alternativă la luptele pentru controlul telecomnezii. Deci, încă o dată da.
  3. Motivul 3. Ce poate fi mai reconfortant decât să vezi serialul preferat în momentele de profundă liniște? Înțelegeți ce vreau să spun? Că doar nu îți montezi o plasmă în camera de baie, nu? Deci, al treilea da.
  4. Motivul Zero este că, deh, sunt blogger, deci persist. E mai simplu să bloguiești pe tabletă decât pe telefon. E chiar, ca să parafrazez o reclamă din urmă cu ceva timp, o nouă senzație de catifelare.

 

Ce zice la la prezentare samsung tab 4 (2)

 

 

Elegantă şi portabilă – Partea din spate, din imitaţie de piele, adaugă o notă clasică de lux dispozitivului Galaxy Tab 4 (7 inchi). Designul extrem de subţire şi de uşor, precum şi finisajele uşor rotunjite de pe partea din spate vă ajută să o ţineţi şi să o luaţi cu dvs. indiferent unde călătoriţi.

samsung tab 4 (3)Experienţă multimedia superioară, performanţă îmbunătăţită – Ecranul WXGA (1280 x 800) de 7 inchi cu un raport de 16:10 al afişajului oferă o vizionare de o claritate excepţională a întregului conţinut media preferat. Sistemul Multi Window de la Samsung maximizează experienţa în multitasking, oferindu-vă posibilitatea să priviţi un film, să verificaţi e-mailul, să faceţi cumpărături online şi să discutaţi cu prietenii, totul pe un singur ecran. Procesorul Quad Core la 1,2 GHz menţine o funcţionare generală cursivă.

samsung tab 4 (1)Transferul conţinutului între prieteni – Group Play vă permite să transferaţi conţinutul media preferat şi să vă distraţi cu prietenii. Conectând dispozitivele, puteţi să partajaţi ecrane, să jucaţi jocuri şi să vedeţi fotografii împreună.

Transferul conţinutului între dispozitive – Transferaţi conţinut între toate dispozitivele prin conectarea acestora cu Samsung Link. Este suficient să vă conectaţi la contul Samsung şi toată muzica, filmele, imaginile şi documentele de pe celelalte dispozitive compatibile vor fi disponibile pe Galaxy Tab 4 (7 inchi).

samsung tab 4 (4)Productivitate din mers – Vizualizaţi documente Word, Excel şi PowerPoint din mers cu Hancom Viewer de pe Galaxy Tab 4 (7 inchi). Pentru editarea documentelor se poate descărca Hancom Editing Tool de pe Samsung Apps.

Pentru specificații tehnice (cei care nu-și prind urechile în ele), e suficient să dați click aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: