City Break la Istanbul. Concurs

Vedere din Istanbul

Vedere din Istanbul

De ce să meargă doar Victor Ponta în Turcia cu avionul altuia? Cititorii acestui blog au ocazia să câștige un City Break la Istanbul. Despre ce este vorba? Sub deviza „participă și câștigă un city break la Istanbul”, aerolines.ro organizează un concurs al cărui premiu I constă, în afară de coroniță, în oferirea a două nopți la hotelul Timeks 3* pentru 2 persoane, transport cu avionul și cazare cu mic dejun în cameră dublă incluse, oricând în intervalul 01 sep 2015 – 15 dec 2015.

Organizatorii mai pun la bătaie alte două premii: un set de 3 trollere de voiaj, de cabină, respectiv un voucher valoric în valoare de 300 de lei, care poate fi folosit la orice achiziție de bilete avion din cadrul rețelei Eurolines Romania/TUI Travel Center.

OK, sună bine. Ce trebuie să faceți pentru asta? Partea interesantă a concursului este mecanismul prin care fiecare participant își poate multiplica șansele de câștig prin rezolvarea mai multor taskuri. Sunt câteva lucruri destul de simple (se bazează pe dat click-uri). Pe rând:

  • Să accesați site-ul http://concurs.aerolines.ro;
  • Să dați click pe butonul de legătura către pagina de Facebook Aerolines (e mare, nu aveți cum să îl ratați);
  • Să deținețu un cont de utilizator pe Facebook cu nume / prenume reale;
  • Să fiți fani ai paginii de Facebook a Aerolines (puteți face asta cu ocazia concursului);
  • Să accesați pagina de concurs de pe pagina Facebook Aerolines;
  • Să vă înscrieți în concurs

Nu am înțeles foarte bine ce se întâmplă dacă nu aduni toate șansele posibile de câștig (câteva zeci). Presupun că răspunsul se află în modalitatea de stabilire a câștigătorilor: prin intermediul site-ului random.org. Bănuiesc că în căciula din care se trage la sorți numele căștigătorului, fiecare apare de atâtea ori câte „șanse de câștig” are. Oricum, există și un link personalizat pe care participanții sunt invitați să-l distribuie prietenilor – fiecare prieten care dă click acolo sporește numărul șanselor. Am vrut să văd despre ce e vorba și am primit și eu un astfel de link, care, aflu, nu îmi este accesibil mie, ci doar vouă, așa că nu știu ce e îndărătul lui (poate îmi ziceți voi 🙂 ).

Mai adaug că Regulamentul oficial al concursului poate fi consultat aici (pare foarte oficial), că Aerolines e o afacere interesantă (am mai scris despre ei) și că puteți rezerva prin ei inclusiv bilete Tarom.

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: