Viaţa fără telefon

Cabină telefonică în Bucegi. FOTO: CĂLIN HERACabină telefonică în Bucegi. FOTO: CĂLIN HERA
P.S. Click pe foto pentru imagine mărită! (Mie fotografia mi se pare că merită toti banii)

I s-a întâmplat să plece de acasă în ciorapi, să-şi încuie cheile în maşină, să umble cu şliţul descheiat. Cel mai departe a ajuns în parcare până să-şi dea seama că telefonul era în priză, la încărcat. Şi s-a întors grăbit. Cum să pleci fără telefon? E drept, pe vremuri vorbea cu taxă inversă de la Palatul Telefoanelor. Apoi, cu fise, din Regie. Abia atunci când i s-a descărcat bateria, pe coclauri, şi-a dat seama că orele care au urmat, cu telefonul mort în buzunar au fost cele mai autentice din ultima vreme.

6 Responses to “Viaţa fără telefon”

  1. Mi-a placut pa-ul… mi-a lasat o senzatie de bucurie parca, n-as putea defini exact. Ca atunci cand tu nu stii de ce anume ai nevoie, dar se intampla sa primesti exact acel lucru. Cand constientizezi e ca si cum mana invizibila ce te vegheaza capata contur. Mi-a placut pa-ul… Imi place.

    Apreciază

  2. Ei da , fara sa ne dam seama suntem rechizitionati peste tot , ca un condamnat caruia i se pune un detector de miscare la glezna … Imi aduc aminte de vremea cand nu aveam nici macar telefon fix … cum am supravietuit oare ?

    Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: