Muzică cu dragoni cu ginseng la păduri

Muzică cu dragoni pădure ginseng. Foto: Călin Hera

Muzică cu dragoni cu ginseng la păduri. Foto: Călin Hera

Trebuie să vă spun chestia asta, musai-musai! Pentru că pe mine m-a lăsat paf!, ceea ce vă doresc și vouă. Așadar, cineva a căutat, țineți-vă bine, muzica cu dragoni cu ginseng la păduriNici mai mult, nici mai puțin. Iar această căutare l-a dus unde altundeva decât la mine? La mine pe blog, vreau să spun.

Mai precis, la articolul Oameni în Pădurea Ginseng, postat în urmă cu cinci ani! Nu zic, fotografiile de atunci, chiar dacă nu geniale, au fost făinuțe și s-au bucurat de oarecare succes. Dar mi se pare, scuze, aiuritoare căutarea „muzica cu dragoni cu ginseng la păduri”. 

Care e legătura dintre tabla înmulțirii și poziții sexuale legendare

Mirat am fost nu atât că a ajuns cineva la mine pe blog la un articol atât de vechi. Unul dintre articolele cele mai bine „vândute” este cel care se numește simplu Tabla înmulțirii și arată o metodă simplă de învățare a tablei înmulțirii (după cum sugerează și titlul).

Îmi amintesc de asemenea că o altă căutare care a adus un număr semnificativ de cititori ai acestui blog, într-o vreme, era „poziții sexuale legendare”. De vină era un site cu care făcusem schimb de link, care încerca să se folosească de această nișă. Mi s-a părut nepotrivit cu cititorii mei și am renunțat la schimbul de link. Ulterior, site-ul cu pricina a fost șters, dar eu m-am prins mai târziu (sunt din Ardeal). Faza e că cel puțin 5-6 oameni căutau zilnic „poziții sexuale legendare” și ajungeau la guru Călin. Come on! Ce naiba te aștepți să găsești!?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: