CEPA. Clasament general după trei etape

Am calculat clasamentul general al autorilor care participă la Concursul European de Proză Arhiscurtă (CEPA). Am adăugat şi punctele obţinute de doi  trei autori, abra, Anca V. şi Marian G, care au adus texte din urmă (lucru pe care oricine poate să-l facă până azi, 29 octombrie, miezul nopţii, când se încheie concursul).

Iată, aşadar, care este

Clasamentul general al autorilor CEPA (după trei etape)

1. dragoselu 27p

2. OTG 18p

3. bogdan 17p

4. LePetitPrince 13p

5. Cristian Dima 11p

6. Pelicanul 12p

7-9. Ion Toma Ionescu, Naivul, Anca V 9p

10. Marian G. 7p

11. anamariadeleanu 5p

12. abra 4p

13. Laurean 3p

Etichete: ,

7 Responses to “CEPA. Clasament general după trei etape”

 1. Cum se calculeaza acest punctaj?

  Apreciază

 2. Iata doua texte din ultimele etape

  Ursuletul trubadur

  Ursul Martin se tot plimba printre tomberoane mormaind de zor: «Mor de dor» si scormonind prin maldarele de gunoi de la marginea orasului, care a invadat padurea. Duhoarea ce venea dinspre oras nu ii mirosea deloc a mireasma de zmeura. Speriat de vanatorii cu blituri dar si cu gloante, caci el era vinovatul pentru ultimele fraude, de nu mai stia nici el unde ii este locul. Se intalni cu un amic care fu norocosul unei tufe de mure. Turmentat de fermentatia fructelor il intreba: Tu cu cine votezi?

  Anuta si fondurile europene

  Anuta se gandi sa isi faca o afacere. Auzise ceva pe la televizor de niste fonduri. Cum se numeau oare? Ii zisese cineva de un sait. Dar ea era obisnuita sa vanda la o taraba ruginita, lucrurile luate en-gross. Ce fonduri, ce sait?! Si-ar fi dorit si ea un magazin online ca toata lumea. Asa ca se puse pe planul de afaceri la care a ramas doar la stadiul de titlu. Denumirea n-o mai stia nici ea. Numarul de salariati nici atat. Dorea ca magazinul sa apara online asa cum vazuse la mai multe vedete.

  Apreciază

 3. Granite
  Cum primavara era inca departe si burta incepuse sa-l doara de goala ce era, ursul isi lua inima in dinti si se apropie de casa cea mare de la poalele muntelui, desi nu se simtea tocmai in largul lui, caci, acolo se terminau padurea si mirosurile cunoscute si incepea o lume periculoasa, unde, odata, a recunoscut pe peretele unei case, capul si blana unui prieten. Era hotarat: daca nici acum nu va gasi ceva de mancat, o sa se intoarca in padure si o sa treaca granita fara sa mai priveasca inapoi.

  Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: