Golul lui Pancu

Minutul 69 al meciului de fotbal Steaua – Rapid văzut pe Digi Sport a însemnat, poate, cel mai bun moment de fotbal jucat în sezonul 2010-2011 de vreo echipă de Liga 1 din Bucureşti.
Un şut sănătos din afara careului, o respingere greşită a portarului de rezervă al naţionalei şi ţâşnirea veteranului Daniel Pancu, care a fost cu vreo 15 ani mai rapid decât fundaşul Gardoş.
Gol cu capul, plasat, din plonjon, „ca la Mondiale”. Minge înfiptă în poartă, cu sete, cu poftă, cu bucurie, cu plăcerea jocului şi a luptei sportive. Cu adevărat frumos!
Dar atât a rămas din derby-urile bucureştene: un gol superb înscris de un veteran. În rest, înjurături birjăreşti, o bătălie plictisitoare pentru locurile 4-5, mult fum şi foarte, foarte multe petarde.

NOTĂ NECESARĂ. Acest articol este o republicare. Originalul e în Evz, editia de azi. Îl aduc si aici ca o palidă si nemeritată revanșă a bărbaților care, de ziua lor, a trebuit să chibițeze.

18 comentarii to “Golul lui Pancu”

 1. Mna.. tin cu Rapidul. 😛

  Apreciază

 2. Tot timpul am avut impresia ca Pancu ar fi putut sa realizeze mai mult in cariera lui pana acum. Nu stiu de ce s-a plafonat.

  Apreciază

 3. Daca Steaua-Dinamo e derby-ul liniei 41 (ma amuza teribil sintagma asta), Steaua-Rapid ar putea fi derby-ul linie 41 si 2/3.
  Cert e ca fotbalul nu mai e o placere de mult, cel romanesc ma refer…

  Apreciază

 4. :)))) Constat ca sunt singura fata care a comentat la postul asta. :))))

  Apreciază

 5. Nici meciurile nu mai sunt ce erau odată.

  Apreciază

 6. atit timp cit Steaua ‘doarme’,va fi interesant pentru pariuri sportive online

  Apreciază

 7. Pancu, unul dintre ultimii fotbaliști cu har.. Puternic fizic, tehnica peste medie, joc aerian bun, viziune, moral de competiție excelent. Cariera lui internațională ar fii luat alta turnura dacă pseudo-generalul-selecționer nu era lacheu la curtea unor impresari in 97-98, iar următorii doi selectioneri, la fel( Piturca 1999 si Jenei 2000). Pancu si generatia lui trebuiau sa performeze si sa inspire fotbalul nostru de azi.. Dar n-a fost( nu e) așa…

  Apreciază

  • Da, Pancu a fost cu adevărat un fotbalist talentat. Am respectat atașamentul lui pentru Rapid. Dacă Rapid ar fi avur un conducător comparabil cu jucătorul Pancu, ar fi salutat din mers Steaua lui Gigi. Dar nu ar mai fi fost Rapid.

   Apreciază

   • Din păcate in fotbalul noastru Steaua lui Gigi e un termen de comparație .. Un SRL fotbalistic , nu un club cu un management sportiv serios. Cred ca un model ar fi fost ceea ce M Lucescu a dorit sa construiască la Rapid( 97-99). Infrastructura, echipa, urma Europa.. Dar cum spui, nu a fost nimeni( Copos) care sa înțeleaga pe termen lung..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: