Clasamentul de pe scara blocului

Vă anunt solemn că tocmai a expirat deadline-ul etapei 1, Scara blocului, a concursului de proză arhiscurtă Orasul PA – regulamentul e aici. Vă reamintesc: puteti trimite „PA-uri din urmă”, texte care aduc puncte în clasamentul general, chiar dacă nu sunt luate în considerare pentru clasamentul de etapă. Vă multumesc pentru o participare excelentă!

JURIZARE.
Îi rog pe cei care doresc să arbitreze PA-urile acestei etape, pe care le găsiti aici, să-mi trimită voturile lor, conform regulamentului linkuit mai sus, pe ticorosu@yahoo.com, până cel târziu sâmbătă, 24.00.

CONCURSUL DE GHICIT.
Întrucât mi s-a părut o idee foarte bună si o realizare pe măsură, le propune celor care vor fi GE să accepte să participe si la centralizarea pentru un concurs de ghicit care încă nu are un organizator. Cei care vor să încerce a ghici autorii PA-urilor sunt rugati să trimită un mail pe ticorosu@yahoo.com în care să precizeze ce pronosticuri au. Concursul de ghicit va fi oganizat de LeeDee P., care va anunta regulamentul. Propunerea mea de mai jos e doar o propunere.
Sunt acceptate toate ghicirile trimise la leedee.peter@gmail.com până în momentul în care GE afisează numele autorilor.
Regulamentul e simplu Propunere de regulament: fiecare ghicitor primeste câte 1p dacă participă la ghicirea PA-urilor unei etape, la care se adaugă câte 1p pentru fiecare autor de PA ghicit.
Cred că cell61 a anuntat si un premiu.

CONCURSUL ARBITRILOR.
Vă reamintesc: începe, din acest moment, un concurs al arbitrilor. Amănunte aici.

ETAPA 2.
Acum îi dau legătura lui Caligul, al doilea GE, cel care va propune noua temă si se va ocupa să organizeze cum se cuvine etapa a doua a concursului.
UPDATE
Grăbiţi-vă să scrieţi pentru etapa a doua. Deadline-ul e duminică!

Observatie finală.
Chiar dacă celelalte etape ale concursului se vor muta din blog în blog (sper să treacă pe la cât mai multi dintre voi!), aici veti găsi o centralizare la zi a concursului si, of course, clasamentul general.

Etichete: ,

6 Responses to “Clasamentul de pe scara blocului”

  1. Călin, in urma unei conversatii cu Cell61, m-am hotarat sa gazduiesc si concursul de ghicit. Crezi ca mai e cazul sau mergem pe varianta propusa de tine?

    Apreciază

  2. OK, voi face corectura necesară.

    Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: