Black Friday de România

Ce arătat site-uri românești de Balck Friday. Compoziție :) de Călin Hera

Ce arătat site-uri românești de Balck Friday. Compoziție 🙂 de Călin Hera

Cele mai cele oferte de Black Friday, cu variante. Cel mai mare consum de internet în timpul nopții. Cele mai cele chestii. Sau pe aproape. Bani să ai, că șmecheri sunt destui. Asta e impresia generală, ăsta e mitul: că reducerile de Black Friday de România sunt, de la un capăt la altul, un bluf. Am aruncat un ochi.

… Căci este fain să fii detașat și să compari. Să ai detașarea celui care nu are bani, deci nu se pune problema, sau a celui care are bani, deci nu se pune problema. Am văzut de exemplu același aparat de fotografiat Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC (fara stabilizare) cu 998,99 lei pe F64.ro, respectiv cu 999,99 pe eMag (conform Cavaleria.ro) – anterior era superofertă cu 1,199,99 lei tot pe eMag; la ora la care scriu, eMag nu și-a deschis site-ul, dar pot presupune că au reglat prețul în funcție de ofertele de pe celelalte site-uri, care s-au blackfridayuit mai devreme.

În fine, comentariile pe care le-am citit pe site-urile care anunță cel mai cel Black Friday ever sunt din categoria „ce reducerea lu’ Pește e aia de 4% la iPhone 6?„. Dar nu e interesul meu să fiu cârcotaș, are cine să fie,

Eu aș vrea un studiu, care să-mi spună care e profilul cumpărătorului online român de Black Friday. Datele la care am acces îl plasează în categoria de vârstă 11-14 ani, cu media de vârstă ridicată de vreun părinte nevoit să :). Așadar, rezultă un 24 de ani cinstit. Tânăr, dinamic, care știe sigur ce vrea, dar nu se aruncă decât dacă e vreo ofertă reală.

Voi ce spuneți?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: