Politia română în actiune

Fotografie făcută la sfârsitul toamnei 2010 în centrul istoric al Bucurestiului. FOTO: Călin HeraFotografie făcută la sfârsitul toamnei 2010 în centrul istoric al Bucurestiului. FOTO: Călin Hera

Stimate domn, scuzati-ne, vă rugăm, de deranj, nu dorim să vă întrerupem mediatia, nu, nu e nevoie să vă ridicati, desi, tinând cont de cele spuse de distinsul gânditor aici de fată, care, din timiditate, bun simt si emotie, îsi tine mâinile în buzunarele pantalonilor, temperatura coboară vertiginos, în acest sfârsit de toamnă bucurestean, mic parizian, hehe, stiam că apreciati o nevinovată figură de stil, asadar, temperatura se apropie de, dacă-mi permiteti să mă exprim asa, zero grade Celsius, iar presiunea atmosferică, în fine, ceea ce… Mă, să fiu al naibii dacă ăsta nu seamănă cu Badea Cârtan sau cu Ion B., ăla cu colajele de-a dat Angelina Jolie jde mii de dolari pe ele!


7 Responses to “Politia română în actiune”

 1. Taman pe ala il gasira sa-i ceara sa dea cu subsemnatu’? Poi daca au timp de homlesi, nu mai au timp sa alerge dupa hoti! 🙂

  Apreciază

  • Asa cum ziceam si în altă parte, nu m-am gândit la asta dar, cu sigurantă, sunt deranjat de perzenta a prea multor cersetori pe stradă, în intersectii, în special atunci când acestia sunt agresivi.

   Apreciază

 2. Fotografia asta imi aminteste de una dintre vorbele celebre din fosta armata romana: „sa nu tii mainile in buzunar, ca iti mananca godzila unghiile”

  Apreciază

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: