Copii în Shanghai

Copii bucuroși în Shanghai. Foto: Calin Hera

Copii bucuroși în Shanghai. Foto: Calin Hera

Copil mândru în Shanghai. Foto: Calin Hera

Copil mândru în Shanghai. Foto: Calin Hera (MfC)

 

 

UPDATE. Cum azi e joi, deci a trecut Miercurea fără cuvinte și cum am scris câteva vorbe pe Facebook despre copiii ăștia, le aduc și aici:

Vedere din Shanghai. O fi acum flăcău voinic și ține-n spate casa

I-am fotografiat pe micuții aceștia din Shanghai în urmă cu șase ani. Cred că nu aveau mai mult de zece ani, dar nici mai puțin de 6-7. Erau pe străzi, noaptea. Nu erau prost îmbărcați, dar erau singuri. E drept, nu era nici foarte noapte. Poate că părinții lor intraseră la un suc sau stăteau să-și termine serviciul.

Copiii erau veseli și amuzați de faptul că un nene alb vrea să îi fotografieze. Au primit cu bucurie sticla de suc pe care o aveam la mine. N-am reușit să comunicăm decât așa. Ei mi-au oferit un zâmbet, adică mai multe, eu i-am imortalizat.

Iar acum am găsit fotografiile într-un folder vechi. Sunt mai multe. Am ales câteva. Am mai găsit în același folder încă un puști, unul care era cu maică-sa. Foarte mândru. Nu găsesc, dar mai caut, fotografia copilului cu blugii tăiați la spate – o metodă foarte practică, datorită căreia nu mai e nevoie să îți dai pantalonii jos atunci când mergi la toaletă 🙂

7 Responses to “Copii în Shanghai”

  1. Copiii sunt peste tot la fel: simpatici, zambitori si curiosi!
    Happy WW, Calin!

    Apreciază

  2. “Copilul este ca o oglinda care te ameteste putin. Sau ca o fereastra. Totdeauna copilul te intimideaza ca si cand stie el ce stie. Nu te inseli, pentru ca spiritul lui este puternic, inainte ca tu sa-l pipernicesti.”- Antoine de Saint-Exupery

    Apreciază

  3. Copiii sunt frumosi oriunde ar fi.

    Apreciază

Trackbacks

Lasă un comentariu