Miercurea fără cuvinte, 1

Vedere din Hunedoara. Castelul Corvinilor. Foto cu telefonul: Călin Hera

Vedere din Hunedoara. Castelul Corvinilor. Foto cu telefonul: Călin Hera

Vă invit să participați la Miercurea fără Cuvinte. Este suficient să postați pe blogul vostru o fotografie sau un grupaj de fotografii și să aduceți linkul postării în tabelul de mai jos*. M-aș bucura să scrieți și câteva cuvinte la comentarii. Restul e distracție și, după cum ziceau strămoșii noștri, dacii, friendship. Have fun!

Din cauza unor probleme tehnice (nu reușesc să aduc tabelul în WordPress, dar mă străduiesc să o fac), prima ediție a noului sezon Miercurea fără Cuvinte va fi găzduit de blogul Naiv prin România.

NOTĂ NECESARĂ

Am fost un fidel al Miercurii fără Cuvinte (MfC), frumoasa inițiativă pornită cu mult timp în urmă de Carmen. Ajunsesem să aștept ziua de miercuri, să văd ce postează Carmen și să iau fotografiile ei ca pe o provocare. În momentul în care ea a anunțat că nu va mai duce mai departe această idee, am avut un impuls. Urmarea: voi încerca să duc ștafeta mai departe.

Așadar, începând de astăzi, vă aștept în fiecare zi de miercuri aici  – respectiv, deocamdată, pe blogul Naiv prin România. Să aduceți fotografiile voastre, care să spună mai mult decât 1.000 de cuvinte.

Sper să putem duce povestea mai departe și sper ca atunci când eu nu voi mai putea să o fac, să vină altcineva. În fiecare blog stă butonul de organizator al Miercurii fără Cuvinte, una dintre cele mai frumoase nebunii din blogosferă.

Vă invit pe toți la Miercurea fără cuvinte, atât pe vechii prieteni* ai acestei serii, cât și pe cei care află, azi, întâia oară despre Miercurea fără cuvinte.

*Zolty, Suzana, Însemnările unei femei, addicted, ELENA, Cristi, Pauza de ceai, Raluca, Cătălin, Mihaela, Nima,  Narcisa, Flaviana , Laura, 13angi, domnu io, Sorin, Liviu, Floarea, CARMEN, Daurel, Gigi, Mihaela, Micaela, Alexandru, daliana, Poteci de dor, Rux, Alexa, Gianina.

13 Responses to “Miercurea fără cuvinte, 1”

  1. Succes în noua întreprindere 🙂
    An nou fericit,multă sănătate și împliniri.

    Apreciază

  2. Mă bucur că MFC merge înainte! 🙂 Multă baftă! 🙂

    Apreciază

  3. Faine locuri, am amintiri frumoase de acolo! 🙂

    Apreciază

  4. hei, sunt si eu pe-aici!… pe-acolo…
    poate ii faci prieteni ai PA-ului… 🙂

    Apreciază

Trackbacks

Lasă un comentariu