Codul bunelor precizări

E incredibil cum, uneori, evenimentele se rostogolesc mai frenetic decât te-ai fi aşteptat. Concursul Codul Bunelor Mamifere trebuia să fie o sărbătoare. Îmi cer scuze pentru tărăgănări şi vă mulţumesc frumos tuturor celor care aţi făcut tot ce v-a stat în putinţă ca aşa să fie. De data asta, codaşul am fost eu. Îmi promit să aduc cât mai curând clasamentele la zi şi mă oblig să mai organizez cel puţin încă o etapă înainte de a pune punct concursului.

Etichete: , ,

3 comentarii to “Codul bunelor precizări”

 1. Domnule jurnalist,

  intr-una din zilele trecute unui domn in varsta de 83 de ani i-am expediat, atat prin SMS cat si pe Facebook, urmatorul mesaj: „Traian,ma intreb, ce te vezi facand peste 20 ani in conditiile in care o sa mai traiesti in 35 , altfel spus pana in anul 2046 ?”
  Raspunsul l-am primit print-un mail cu subiectul „precizari” :”Am receptionat mesajul.Este interesant.Nu mi-am pus niciodata aceasta intrebare convins ca viata este programata .Nu mi-am pus intrebarea ce voi face.In momentul respectiv voi lua decizia.
  In ce priveste comunicarea,eu nu agreez Facebook-ul(spectacol in pubblic);am adrese de mail si nu voi raspunde decat la acest mod de corespondenta.”

  Si-acum, legat de „Codul bunelor precizari”,ieri, pe adresa de email ticorosu@yahoo,com am redirectionat un mesaj avand subiectul „Cum putem depista cu 4 ani inainte o boala de san”. L-ati citit ? Precizarile sunt foarte importante dar, depinde…pe ce frecventa au fost facute !

  Apreciază

 2. Am citit ”Codul Bunelor Maniere”, în loc de ”Mamifere”… și nu înțelegeam cum ar putea fi concursul :)))

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: