Dacia Duster prezentată cu umor englezesc

Asadar, „calitate europeană pentru un chilipir românesc”. Măi, să fie!
Mărturisesc: am fost tentat să cumpăr masina asta, când încă nu se vindea. Apoi, am început să mă răzgândesc, gândind că, de banii ăia, pot lua altceva, totusi. Apoi, un tip care se pricepe mai bine ca mine mi-a zis că, dacă am de făcut drumuri pe coclauri, e bună. Dacă am de făcut drumuri prin oras, nu merită.
Apoi am văzut de aproape că încă nu-s asa rotunjite colturile, ca la masinile străine (dacă întelegeti ce vreau să spun).
Apoi am văzut un coleg care si-a pus serios în cap să-si cumpere Duster (nu stia reclama de mai sus – de mentionat!).
Voi?

24 Responses to “Dacia Duster prezentată cu umor englezesc”

  1. Vreau să spun că înțeleg de ce a fost interzisă reclama. E cam buruienoasă chiar și pentru englezi. Dar m-a bine-dispus 🙂

    Nu, nu-mi iau Duster 🙂

    Apreciază

    • păcat
      sau, ce bine! 😉

      PS Eu cred că reclama a fost făcută doar ca să circule pe youtube si să socheze. Adevărata reclamă va apărea în câteva zile.

      Apreciază

      • Măi Căline, am avut ocazia să văd british stand-up comedy. Adică chestii actuale, din ultimii 4-5 ani, nu de pe vremea celor de la Monty Python. Aș spune că cei care au văzut așa ceva nu se mai șochează de la reclama asta. Dar e cam buruienoasă pentru oricine nu e obișnuit cu umorul englezesc foarte recent.

        Apropo, ai văzut stand-up comedy românesc? E jalnic rău. Singura formă de umor a rămas să vorbești bălării? În România, țara bancurilor?

        Apreciază

  2. Eu am Duster cu tractiune integrala, e o masina adevarata, mai ales pentru drumuri grele. In oras te poti da si cu altceva, mai economic, dar prin vagaunile pe unde merg eu e extraordinara. Chiar isi merita banii. Circotasii vor circoti in continuare, doar sintem in Balcani 😉

    Apreciază

  3. Era…………..dar mi-am gasit la timp altceva mai bun la acelas pret, una nemteasca 😛

    Apreciază

  4. Am vazut si eu reclama.
    cam deocheata, dar e simpatica si sper ca englezii vor cumpara Duster!

    Apreciază

  5. Dacă reclama este realizată de britanici, nu mă mir. Nu mi-a plăcut niciodată comedia englezească. Singurul lucru bun pe care l-au inventat englezii e …limba engleza.;)
    Dacă reclama e realizată de români e …revoltătoare.:(

    Apreciază

  6. o sa cumpere si englezii aceasta masina ca nici lira lor numai este asa puternica…chiar sunt glume si mai proaste pe seama monezii britanice

    Apreciază

Trackbacks

Lasă un comentariu